Setembre és el mes en què es acomiada l’estiu i comencen els primers dies més freds. Però el clima segueix sent excel·lent. Acampar a la tardor és una excel·lent manera d’estendre les teves aventures a l’aire lliure als mesos més frescos, mentre gaudeixes d’un bell paisatge que comença a adquirir els més increïbles tons de tardor. Encara no està massa fred, el clima és perfecte per caminar i encara pots seguir practicant teus esports favorits, a més de gaudir de moltes nits estelades durant la temporada de tardor.

Si mai has visitat els Pirineus en aquesta època de l’any, has de saber que és un bon moment per fer una passejada pels boscos i parcs que ens envolten, admirant els canviants tonalitats de tardor, recorrent les pintoresques properes i gaudint de moltes activitats.

bungalows

Si tens una caravana o una tenda de campanya, pot venir a Nou Camping en totes les estacions: tardor, hivern, primavera o estiu. I si no la tens, no et preocupis, pots igualment passar uns dies increïbles allotjant-te en un dels nostres confortables i molt ben equipats bungalows.

Senderisme amb Nens

En Nou Camping hem preparat diferents propostes perquè aprofitis a ple aquesta bella estació de l’any: esports, senderisme, pesca, la brama del cérvol i molt més, allotjant-te amb preus promocionals en els nostres confortables bungalous o instal·lant la botiga o caravana en les nostres còmodes parcel·les , perquè la teva única preocupació sigui gaudir de les múltiples activitats que encara pots fer.

Camping en Bici

Disfruta el mes de setembre amb caminades pels impressionants paisatges del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ; experimenta l’espectacle sonor de la brama del cérvol; fins ben entrada la tardor encara podràs practicar ràfting al riu Noguera Pallaresa; veu a la “caça” de les bolets més apreciades en els centenaris boscos del Pirineu; recorre alguna de les rutes en BTT pel Parque Natural del Alt Pirineu; pesca al llac de la Torrassa, just davant de Nou Camping; descobreix el romànic de les esglésies de la vall i endinsa’t en el passat per conèixer com vivien les antigues poblacions, visitant l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu.

Durant el mes de setembre, podràs allotjar-te a Nou Camping durant 4 nits pagant només 3. A més, en temporada baixa, acceptem novament teu ACSI card.

Ja sigui una escapada en parella o entre amics, una estada o sortida familiar, encara hi ha molt per gaudir al mes de setembre a Nou Camping!

Categoríes:ActivitatsBlog