Hi ha moltes diferències entre les furgos, les caravanes i les autocaravanes, des del seu tamany fins a l’estructura interna . Conèixer les diferències entre elles pot ser important per recopilar informació útil abans de decidir la seva compra.

De fet, sovint parlem de manera inadequada, referint-nos a tots ells en general, sense saber que existeixen models completament diferents. Aquests tres vehicles, encara que poden semblar bastant similars, tenen elements estructurals que els fan adequats per a diferents necessitats específiques. Depenent de la quantitat de passatgers que haurà de allotjar i també del tipus de vacances triades, pots estar interessat en models més àgils però més petits o, al contrari, vehicles més còmodes però certament més cars.

Furgo o camper

La furgo o camper és un vehicle lleuger amb una capacitat màxima de set persones. Té dos o quatre llits que es poden tancar per guanyar espai. Aquesta és una camioneta configurada per a ús residencial, sobre el xassís d’un vehicle comercial. El sostre pot ser manxa o especialment elevat a escala humana. Generalment la furgo no supera els dos metres d’altura i els sis metres de longitud. És un vehicle ideal per als que es mouen amb una reduïda família o grup d’amics, és àgil i permet una conducció veloç. No obstant això, peca en termes d’espai i comoditat, pel que no és adequat per a aquells que no volen renunciar a la comoditat, fins i tot en vacances.

Caravana

La caravana és diferent perquè té una unitat d’allotjament prefabricada instal·lada al vehicle, que inclou un àtic. L’àtic està instal·lat sobre de la cabina de conducció i alberga un llit doble, el que estalvia molt d’espai a la part reservada per a la sala d’estar. En aquest cas, el nombre de llits és de entre quatre i sis i la longitud pot ser de fins a set metres. Entre tots els vehicles, és sens dubte el més barat i habitable.

Autocaravana o motorhome

autocaravana

L’autocaravana o motorhome, a diferència de les anteriors, no té una cabina per al conductor separada de la resta del vehicle . En conseqüència, la unitat d’habitatge està integrada amb el seient del conductor, com si fos un bus. Al mercat també hi ha versions de luxe equipades amb més banys i accessoris, algunes fins i tot tenen una piscina. La longitud pot ser de fins a set metres i mig i per a alguns models és necessària una llicència de conduir especial. L’autocaravana es distingeix d’altres vehicles per una major aerodinàmica i elegància, però és certament una opció costosa no només pel preu inicial de venda, sinó també pel seu alt consum de combustible.

Aquestes són les principals diferències entre aquests vehicles i en relació al seu ús de preferència, ja t’has decidit per algun d’ells ?.

Quan hagis decidit la millor opció per a tu i la teva família , estrena teu vehicle, recorda els nostres consells per viatjar amb autocaravana , i veuen uns dies a Nou Camping on podràs aparcar en àmplies parcel·les amb ombra i electricitat. També t’oferim zona de barbacoes, piscines climatitzades, sala de jocs, 2 edificis de serveis amb lavabos, dutxes, piques, rentadores i assecadores, sense oblidar-nos de la nostra botiga i un restaurant.

Ja ho veus, el teu propi allotjament i totes les comoditats que tenim per oferir-te. Anima’t!

 

Categoríes:BlogCamping