Animació

SENDERISME

Les Valls d’Àneu ofereixen una infinitat de rutes per gaudir de la natura i dels seus paisatges a peu amb el valor afegit que, moltes d’elles, transcorren dins el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu i les seves perifèries. T’esperen kilòmetres i kilòmetres de camins i senders per gaudir de la natura i de l’alta muntanya.

Amb l’objectiu d’oferir la millor acollida, informació i suport tècnic als senderistes, posem al vostre abast un seguit de serveis per a què pugueu gaudir al màxim de la vostra estada activa i que ens han fet valedors del segell “Senderisme a Catalunya” de l’Agència Catalana de Turisme

Consulta aquí els itineraris a peu de les Valls d’Àneu

CICLISME I BTT

A les Valls d’Àneu trobareu l’entorn ideal per la pràctica del vostre esport preferit ja sigui en BTT o en bicicleta de carretera.

Amb l’objectiu d’oferir la millor acollida, informació i suport tècnic als cicloturistes, posem al vostre abast un seguit de serveis per a què pugueu gaudir al màxim de la vostra estada activa i que ens han fet valedors del segell “Cicloturisme a Catalunya” de l’Agència Catalana de Turisme.

ciclisme
Camping Bike&Run
rafting

AVENTURA

Una altra manera de gaudir de la natura és practicant activitats a l’aire lliure. A les Valls d’Àneu hi ha molt per triar; per a grans i petits; a peu, al riu, al llac o sobre rodes.

Ràfting i hidrospeed

En unes de les millors aigües braves d’Europa, al riu Noguera Pallaresa

Kayac, canoa o paddle surf

A les aigües tranquil·les de llac de La Torrassa, just davant del càmping

Descens de barrancs

Excursions a cavall

Circuits d’aventura pels arbres

Pots reservar totes aquestes activitats a la recepció del càmping i gaudiràs d’un 10% de descompte.

PESCA

Les Valls d’Àneu ofereixen uns espais impressionants pels aficionats a la pesca. Gran quantitat d’estanys d’alta muntanya, rius, barrancs i aigües tranquil·les fan que sigui punt de referència per a molts pescadors nacionals i estrangers

Nou Càmping es troba a només 50m del Llac de la Torrassa, un dels millors indrets per a la pràctica de la pesca al Pallars.

SENDER DE GRAN RECORREGUT GR-11

El GR11, també conegut com Senda Pirenaica, és un senda de gran recorregut que creua tot el Pirineu espanyol d’oest a est des del Cap Higuer, al mar Cantàbric, fins al Cap de Creus, al mar Mediterrani, endinsant-se en alguns trams a Andorra; uns 750Km en total.

Una de les etapes d’aquest gran recorregut finalitza a La Guingueta d’Àneu i a Nou Càmping hem creat una tarifa especial per tots aquells caminats que busquin el repòs en ruta.

Informa’t d’aquesta ruta aquí: http://www.travesiapirenaica.com/gr11/gr11.php

MOTURISME

En un territori extens com les Valls d’Àneu, hi podeu trobar rutes per fer en moto i gaudir del paisatge.

Nou Càmping disposa del segell “Moturisme Ara Lleida” i comptem amb una sèrie de serveis pensats per satisfer les necessitats del col·lectiu d’aficionats a viatjar amb moto. Aquí teniu algunes de les rutes que transcorren per la nostra zona: