El turisme actiu és una filosofia de viatge que combina aventures, ecoturisme i aspectes culturals en una mateixa experiència de viatge . El turisme actiu és de baix impacte, ecològic, socialment compatible i d’alta qualitat. Té com a objectiu combinar la recreació, l’educació i brindar beneficis tant als turistes com a les terres visitades.

Turisme Actiu

Recreació

Distreure de la diària rutina laboral durant les vacances, hauria de ser una prioritat. El turisme actiu és divertit, relaxa la teva ment i recàrrega les energies del teu cos a través de la pràctica de diferents activitats i la participació activa en l’entreteniment.

Educació

També és un altre objectiu del Tursime actiu: un turista actiu està ansiós per aprendre i conèixer de prop altres cultures i formes de vida, aprendre l’idioma, assaborir els menjars típics, valorar les tradicions locals i respectar cultures i creences estrangeres.

Beneficis

El turisme actiu aporta beneficis per a tots: no només brinda avantatges als visitants, sinó que també ajuda a l’economia local i promou el desenvolupament de la terra visitada. El turisme actiu fa servir però també valora els recursos de la natura, protegeix la biodiversitat i ofereix treball a les persones.

La millor manera de visitar una regió és fer-ho amb un amic local que et mostri totes les belles i interessants atraccions locals. Algú que t’expliqui sobre les vestimenta típiques, les tradicions, la història, l’art i la cultura. Algú que et faci conèixer els àpats del lloc, t’indiqui què comprar i et mostri la naturalesa portant-te a l’aventura. Aquesta és la manera més autèntica de visitar una regió fora de casa.

Turisme Actiu

Des de la millor ubicació al Pirineu, a Nou càmping adherim a la filosofia del turime actiu . T’esperem per fer-te conèixer el millor de la nostra bella regió. Et brindem tota la informació turística que necessitis, mapes, llibres i també permisos de pesca i llicències. Podem organitzar vacances a la teva mida d’acord als teus gustos personals.

T’oferim moltes activitats perquè facis envoltat del meravellós entorn dels Pirineus: esports aquàtics, senderisme, bicicleta de muntanya , esquí, esports hivernals i molt més.

Partint del nostre càmping podràs recórrer la zona per conèixer pintorescos pobles amb encant , el valuós patrimoni d’art romànic a les esglésies de Sant Martí d’Escalarre i Santa Maria d’Àneu i la tradicional i deliciosa gastronomia local , que també podràs degustar al nostre restaurant Braseria “El Paller “i terrassa.

Ponte en contacto con nosotros!