Et agrada gaudir de la natura? T’agrada caminar i dormir sota els estels, o almenys sota una botiga? Si la resposta és afirmativa, llavors unes vacances per a realitzar rutes de senderisme, mentre acampas en un càmping amb totes les comoditats, poden ser l’ideal per a tu.

Senderismo con Niños

Unes vacances d’acampada i senderisme et permetran sortir a l’aire fresc i observar la naturalesa de primera mà, i el millor és que et costaran relativament poc. En resum, el senderisme i el càmping són la combinació ideal si estàs buscant un descans a l’aire lliure, saludable i de baix cost.

No només això, sinó que pots anar sol amb un parell de bons llibres, anar amb la teva parella, un grup d’amics o portar a la família amb tu . En general, hi ha moltes alternatives disponibles.

Consells

Hi ha diverses maneres d’abordar unes vacances d’aquest tipus. Pots reservar en un càmping i fer excursions o simplement anar pel teu compte. Però si vas amb nens, llavors el càmping és una necessitat; en cas contrari has de tenir en compte que acampar en qualsevol lloc és o pot ser il·legal. Les infraccions estan penades, ja que podries estar causant molèsties, en posar als animals salvatges sota tensió sense cap raó, danyant arbres o propietats i tirant escombraries.

Per tant, si ets nou en el senderisme i el càmping, probablement sigui millor que vagis a un càmping establert, on trobaràs moltes comoditats per a la teva estada. Consulteu el nostre web i totes les ofertes de Nou Camping si desitges gaudir dels Pirineus.

No hi ha dubte que el preu és un factor per a molts joves a l’hora de triar un càmping, però gairebé mai és l’única raó, cada vegada són més els entusiastes als quals els agrada escapar-se i dormir sota les estrelles. Tornar a la naturalesa i als seus meravellosos paisatges, observar aus i animals o estrelles, també són altres raons de pes.

Si et ve de gust aquest tipus de vacances, val la pena recordar que el senderisme i el càmping s’han convertit en passatemps molt populars en els últims anys. Sempre va tenir els seus adeptes, però en els anys vuitanta i noranta van ser disminuint; ara novament estan veient un ressorgiment.

Per tant, decideix a on vols anar, s’obté alguns fullets o la recerca en línia i reserva amb anticipació. Sí, és així, avui dia pots demanar amb anticipació per allotjar-te en els millors càmpings i practicar senderisme.

Apropa’t a Nou Camping, al cor de la Vals d’Àneu i descobreix algunes de les moltes rutes de senderisme que pots fer als Pirineus!