Potser acampar podria no ser la primera activitat que se’t passi realitzar a la tardor, però amb els calorosos dies d’estiu a les nostres esquenes, el càmping adquireix nova vida. Matins més fresques, un clima perfecte per caminar i encara seguir practicant teus esports favorits, més el plus d’una reconfortant i càlida menjar al final del dia, s’uneixen per fer del càmping de tardor una cosa meravellosa per a qualsevol entusiasta de la natura . I si és amb promocions … molt millor!

A Nou Càmping hem preparat diferents propostes perquè aprofitis a ple aquesta bella estació de l’any: esports, senderisme, pesca, la brama del cérvol i molt més, allotjant-te amb preus promocionals en els nostres confortables bungalous , perquè la teva única preocupació sigui gaudir de les múltiples activitats que encara pots fer.

A peu pel Parc Nacional d’Aigüestortes

Ets amant del senderisme? Imagina’t caminant sota altíssims arbres mentre fulles de totes les formes, mides i colors cauen al teu voltant. Meravella’t amb l’esclat dels colors de tardor al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, allotjant-te 2 nits en un bungalow; i perquè no hagis de preocupar-te per res, també et facilitem el pícnic perquè gaudeixis al teu excursió.

Viu en directe la brama del cérvol

Ja va començar en els nostres Pirineus la “Brama del cérvol“, un sorprenent espectacle sonor, un ritual d’aparellament on els mascles, amb els seus poderosos brams, competeixen pel favor de les femelles. T’oferim allotjar-te un cap es setmana en un bungalou per viure aquest espectacle, et incloem una sortida a primera o última hora del dia acompanyat d’un guia acreditat del Parc Natural de l’Alt Pirineu per gaudir d’una caminada al so de la brama, observant en directe el festeig d’aquesta espècie.

Pedalant pel Parc Natural de l’Alt Pirineu

Si te gusta pedalear, ven y alójate dos noches en un bungalow; adéntrate al Parc Natural de l’Alt Pirineu en BTT. Tota la família pot fer la ruta circular a la Mollera d’Escalarre. I et incloem el lloguer de la BTT.

Pesca a Valls d’Àneu

Pesca

A Nou Càmping tots trobaran alguna cosa divertit per fer aquesta tardor. T’agrada pescar? A la Valls d’Àneu trobaràs espais impressionants per gaudir de la teva afició: llacs, rius, barrancs i aigües tranquil·les com les del llac de la Torrassa, just davant del nostre càmping.

Últims dies d’aventura

Vine a Nou Càmping i segueix gaudint d’algun dels teus esports favorits. Allotja’t a un bungalou i viu la teva aventura al Pirineu: ràfting, hípica, descens de barrancs, parc d’aventura i molt més. Aprofita aquestes promocions i vine a gaudir d’aquesta bella estació de l’any!

Disposes de tota la informació a: