La mostra de Curtmetratges de les Valls d’Àneu se celebrarà del 15 al 17 de novembre pròxims.

Per quarta vegada consecutiva arriba a la nostra vall un esdeveniment per tots els curiosos i amants del cinema: CurtÀneu 2019: una mostra que convida a gaudir dels millors curtmetratges nacionals i internacionals de ficció, animació, documental, natura, esport o experimental. També el cinema produït a Valls d’Àneu serà present, ja que l’escola i l’institut d’Esterri participen activament en aquest projecte .

L’objectiu és dinamitzar la producció audiovisual local i mostrar cinema de qualitat en format de curtmetratge, de tot el món i de tota mena, sobretot el produït en el territori.

La mostra es durà a terme els dies 15, 16 i 17 de novembre i el programa 2019 inclou 7 sessions obertes al públic en diferents llocs dels quatre municipis, principalment en Esterri d’Àneu,a la sala del Ecomuseo, però també a l’auditori de MónNatura a Les Planes de Son, i en les sales municipals de la Guingueta, Espot i l’alt Àneu (València d’Àneu).

Entre les propostes es destaca la projecció de “The silent child” , guanyador, en 2018, de l’Oscar al millor curt de ficció . La programació també inclou el multipremiat curt “Suc de síndria” de la directora Irene Moray; “Self” un film d’animació que va guanyar en la passada edició de Filmets; “L’Embús” , protagonitzat per l’actriu Belen Rueda; o “On no pots arribar” , un dur curtmetratge protagonitzat per l’actriu Assumpta Serna que té al mal d’Alzheimer com a protagonista.

Completen aquesta IV edició de CurtÀneu, “7,83hz” , un curtmetratge que s’ocupa de la qüestió mediambiental; diversos curts de temàtica esportiva; i dos curts realitzats per gent del territori com “Titan desert 2019” sobre la clàssica competició de ciclisme de muntanya per etapes, i “Alleujament previ a la mort” un curt musical de rap; sense oblidar la sessió familiar amb curts d’animació per als nens.

Els assistents a les diferents projeccions podran votar pels seus curts favorits i participar en un sorteig amb diversos regals, inclosos dos forfets per a dos dies d’esquí a l’estació de Baqueira Beret. També hi haurà una mostra de productes de proximitat i, potser, siguis un dels escollits per participar en Curtàneu Experience, un cap de setmana diferent, ple de cinema, cultura, natura i bona taula.

Així que ja saps, si t’agrada el cinema de qualitat, aquesta és una excel·lent oportunitat per acampar uns dies a Nou Camping i gaudir del millor d’aquesta IV Edició de CurtÀneu.

Categoríes:ActivitatsBlog