T’apassiona la bici tot terreny, especialment pedalant en camins de muntanya? Ja coneixes les 11 rutes BTT de Valls d’Àneu, que recorren la comarca entre meravellosos paisatges, envoltats de natura pura? Si et entusiasma la idea i no saps que és el que millor s’adapta als teus gustos i entrenament, molt a prop de Nou Càmping, en Esterri d’ Àneu es troba el punt d’acolliment del Centre BTT Valls d’Àneu-Pallars Sobirà

Càmping a Bici

Els centres BTT són espais de lliure accés, pensats per als aficionats a la bicicleta tot terreny (BTT), on s’ofereix informació de diferents itineraris perfectament senyalitzats, que parteixen d’un punt d’acollida amb informació turística i serveis per a la pràctica de la bicicleta .

El Centre BTT Valls d’Àneu-Pallars Sobirà , homologat per la IMBA (International Mountain Bicycling Association) , el punt d’acollida està situat a Esterri d’Àneu, disposa de 11 rutes que recorren aproximadament 214 km .

El Centre ofereix informació detallada sobre aquestes rutes, amb dificultat, longitud i desnivells diversos, que es poden fer des de la localitat d’Esterri i moltes de les quals s’endinsen dins de dos espais protegits, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Cadascuna de les rutes està degudament senyalitzada segons la normativa vigent i, segons la seva tipologia, al Centre BTT trobaràs informació detallada sobre 3 rutes verdes (molt fàcils), 3 rutes blaves (fàcils), 2 rutes vermelles (difícils) i 3 rutes negres (molt difícils).

Allotja’t a Nou Camping , visita el Centre BTT Valls d’Àneu-Pallars Sobirà , obteniu informació sobre les diferents rutes i comença a descobrir la impactant bellesa i riquesa paisatgística d’aquest racó dels Pirineus, pedalejant per tranquil·les o vertiginoses rutes que s’endinsen d’aquí a dos meravellosos espais protegits: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

La bicicleta de carretera a Vall s d’Àneu no podria ser més espectacular!