L’estiu significa sobretot sol, aigua, bronzejat i molta, molta diversió. Sobretot amb la teva família i, per tant, amb els teus fills. I què millor que anar a pescar junts, descobrir la bellesa de la natura i gaudir de l’saludable aire pur?

Estem parlant d’un esport que no només pot ser sostenible, gaudint dels espais verds sense danyar el medi ambient ni la fauna, sinó també un hobby que permet mantenir-se en forma des d’un punt de vista físic i descarregar l’estrès i les ansietats.

Pescar és un esport autènticament entretingut i especialment adequat per a la temporada més bella de l’any.

Si t’agrada pescar, i vols iniciar als teus petits en aquest esport, allotja’t a Nou Camping . El llac de la Torrassa, situat a uns 50 metres del càmping és el lloc ideal perquè gaudiu al màxim la temporada de pesca! Aquí tens alguns consells perquè els més petits gaudeixin pescant amb tu.

Pesca para niños

L’equip adequat per a les tècniques correctes

Entre els tipus més divertits de pesca per practicar amb els nens, el carpfishing és una opció atractiva: aquest tipus de pesca implica la captura i alliberament dels peixos poc després d’haver-los peix. Pescar de manera sostenible també significa no utilitzar hams que danyin als peixos, per tant, desproveïts de pues. En aquest sentit, és fonamental equipar-se amb les eines adequades, les botigues especialitzades podran assessorar al respecte.

Consells per apropar els nens a la pesca

Deixa’ls experimentar aquesta experiència com una diversió, no com una competició: queda’t amb ells, motívalso però sempre fes-ho usant el joc. I en cas que no aconsegueixis pescar res, distráelos amb altres activitats recreatives per evitar la decepció.

Finalment, mai oblidis ensenyar als teus petits el valor de la vida i la importància de tractar els peixos amb cura i amb respecte, per evitar que rebin talls o es mantinguin fora de l’aigua per molt temps.

Aquí us deixem altres consells sobre pesca dels que parlem amb anterioritat per gaudir de la temporada de pesca.

Pescar amb els teus fills al llac de la Torrassa, és un motiu més per acampar a Nou Camping aquest estiu!