A finals de març s’obre la temporada de pesca i un dels millors llocs per a la pràctica de la pesca al Pallars és el Llac de la Torrassa, situat a uns 50 metres de Nou Camping .

Potser siguis un pescador experimentat i no necessitis cap consell, però si ets un novell o véns amb nens, aquí et deixem alguns tips perquè gaudeixis al màxim la temporada de pesca!

Llac La Torrassa

La pesca és una activitat meravellosa que es pot gaudir a qualsevol edat. És un esport que no requereix de molt: pots començar amb alguns aparells bàsics i pescar des de la riba o, si t’agrada la pesca professional, pots endinsar-te en l’aigua amb els últims i millors equips i embarcacions.

En introduir als novells en l’esport, hi ha alguns punts clau a tenir en compte que garantiran una experiència agradable i memorable per a tothom. Aquí t’expliquem el bàsic que has de saber i com gaudir al màxim aquesta activitat, en les aigües del llac Torrassa proper a Nou Càmping.

Vés al teu ritme

Si ja ets un pescador experimentat, és probable que no t’importi estar a l’aigua des de l’alba fins al capvespre, en qualsevol tipus de clima. Però si es tracta d’un novell en l’esport, és millor anar al seu ritme.

Si pots, selecciona un dia amb bon clima i fins i tot explora el lloc de pesca amb anticipació per localitzar alguns peixos. La pesca, com és obvi, es tracta d’atrapar peixos, però segurament serà més divertida si tens èxit. Atrapar el teu primer peix és un record que dura tota la vida.

Estigues còmode

Assegura’t d’estar vestit adequadament per al clima i de tenir prou menjar, refrigeris i aigua per a tota l’excursió de pesca.

Les ulleres de sol no només són útils per a la protecció ocular dels raigs UV, sinó que també poden ajudar a protegir els ulls quan els pescadors novells estan aprenent a llançar i volen els esquers per tot arreu. Com a nota al marge, les ulleres de sol amb lents polaritzades, en reduir la quantitat d’enlluernament a la superfície de l’aigua, també poden fer que sigui més fàcil veure els peixos sota la superfície.

Tingues tot preparat per avançat

Assegura’t de tenir tot l’equip i les eines necessàries per al tipus de pesca que vols practicar, així com també la llicència adequada.

Aprendre a llançar, lligar nusos i usar un carret, pot ser aclaparador per a algú que mai ho ha fet abans. Tenir tot l’equip a punt per endavant estalvia temps i significa que pot ajudar-te a pescar des del començament. A mesura que transcorri el dia gaudiràs molt més de la teva excursió de pesca, especialment després del teu primer orris.

Mantenlo ferm

La pesca amb flotador (bobber) és una gran introducció, ja que és molt visual i és com molts pescadors van començar. Aprendre a sentir la picabaralla pot ser complicat per a alguns, de manera que, en realitat, veure descendir el flotador ajuda a ensenyar quan aixecar la canya. No importa quant de temps hagis dedicat a la pesca, sempre és molt gratificant veure descendir aquest flotador!

Fes-ho divertit

Sostenir i desenganxar un peix o posar un ham per primera vegada, pot intimidar alguns, especialment als nens petits. Al principi poden estar nerviosos de intentar-ho, per això cal ser pacient amb ells.

Predica amb l’exemple i garanteix una bona cura dels peixos, evitant que els peixos que tornaràs a l’aigua no estiguin fora d’ella per massa temps.

Si t’agrada pescar, allotja’t a Nou Càmping. El Llac de la Torrassa està envoltat de camins on trobaràs tranquils i encantadors llocs, tant per practicar el senderisme com per gaudir d’una pesca de qualitat en dues zones de pesca ben diferenciades: la zona nord, de gran bellesa natural, reservada únicament a la pesca intensiva sense mort i la resta del llac, on es pot practicar la pesca intensiva amb mort, i també la pesca intensiva sense mort.

A més, a Nou Camping et brindem tota l’assistència necessària perquè practiquis el teu esport preferit : mapes amb les zones de pesca, normativa, guies i tramitació de llicències.

Deixa’t atrapar per la bellesa del nostre entorn. Vine a pescar amb nosaltres!