Inhala, exhala, pedaleja … i gaudeix! Et apassionen les rutes amb bicicleta , ascendint pics o carrera sota? Si la resposta és sí, llavors les rutes BTT a Valls d’Àneu és l’experiència que millor s’adapta al teu esperit.

Situat al Pirineu català, el Vall d’Aneu és una joia de la geografia nacional: paisatges de pel·lícula, cursos d’aigua, vegetació exuberant, rica gastronomia, activitats a l’aire lliure, bon clima i, per descomptat, ciclisme de muntanya de la més alta qualitat. Unes vacances acampant enmig d’aquest magnífic entorn i descobrint els seus més amagats racons muntat en el teu BTT és, sense cap dubte, el somni de tots els amants de l’aventura en dues rodes!

Justament en Nou Càmping, integrant de l’Associació de Càmpings de la Província de Lleida, impulsora de la marca Bike & amp; Run , t’esperen quatre itineraris amb sortida i arribada al mateix càmping , com la Volta al llac de la Torrassa, només per nomenar una de les rutes més conegudes. La ruta entre Son i Jou, per la seva banda, és un itinerari de 30 km, amb un desnivell de 2812 m.

Altres destinacions que sens dubte mereixen un recorregut en el teu BTT, són les rutes del Parc Natural de l’Alt Pirineu per descobrir, pedalant per vertiginosos senders de muntanya, els racons més bells i remots , un esforç que serà recompensat amb les vistes més impressionants i els més evocadors paisatges pirinencs.

Per la seva banda, a Esterri d’Àneu es troba el punt d’acolliment del Centre BTT Valls d’Àneu-Pallars Sobirà, allà et donaran informació turística i serveis per a la pràctica de la bicicleta a alguna de les 11 rutes d’uns 214 km. , totes degudament senyalitzades.

Allotja’t a Nou Càmping, munta el teu BTT i recorre les vertiginoses rutes que s’endinsen d’aquí a dos meravellosos espais protegits: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

La bicicleta de carretera a Vall s d’Àneu no podria ser més espectacular!