A la primavera, els dies més llargs brinden hores extra de jocs a l’aire lliure i són la perfecta oportunitat per explorar els nostres senders amb els nens .

Així que posa’t roba còmoda i veuen uns dies a Nou Camping !

Senderismo con Niños

La primavera és una temporada de renaixement i renovació. Sentir els sons, gaudir de les vistes i les olors de l’entorn natural que comença a despertar del seu somni hivernal, és una experiència meravellosa per compartir, i l’oportunitat d’aprendre en família.
Estos son algunos consejos para practicar senderismo con niños, basados en nuestra experiencia conduciendo a los más pequeños a distintos lugares emblemáticos de nuestra zona. ¡Feliz caminata!

Els nens petits no caminen … passegen. No els importa el destí; els importa el que està just al davant d’ells. El corrent que flueix sota un pont, una flor silvestre que està naixent, l’arrel del gran arbre sota dels seus peus … tot això és fascinant per als petits.

Ells tenen moltíssima energia però és possible que de sobte decideixin que estan cansats de caminar. Però afortunadament, anar d’excursió amb nens petits també és increïblement gratificant. Disminuir la velocitat els ajuda a apreciar tots els petits detalls que fan que el nostre ecosistema sigui tan divers. I no hi ha res millor que celebrar l’assoliment d’un nen o veure alguna cosa des d’una nova perspectiva.

Llavors, quins són els secrets per a una caminada reeixida?

– Tria una caminada que sigui curta i amb un destí que sigui interessant per a un nen petit. L’aigua és bastant temptadora; les vistes no tant.

– Es flexible. No estiguis tan concentrat en arribar a la destinació elegit com per a ignorar els senyals de que el teu fill està a punt per donar la volta. Per formar un excursionista de per vida, les primeres experiències han de ser molt positives.

– Prepara roba extra. Sempre porta una jaqueta, un barret i un conjunt extra de roba.

– Atura’t sovint per recuperar energia. El menjar i l’aigua poden ser un gran revitalitzador i motivador.

– Prepara també molta paciència i elogis. Tot se centra en l’excursió: deixa’ls explorar cada racó i assegura’t sempre elogiar pels seus èxits.

– Finalment, tingues en compte que cada nen és diferent: alguns podran fer més, altres menys.

Surt a caminar amb els teus petits, gaudeix la primavera i comença a practicar per a l’estiu! Durant la temporada estival, a Nou Càmping, juntament amb les altres activitats d’animació, vam realitzar 2 excursions setmanals on vam explorar cims, pics i llocs emblemàtics de la nostra zona, tots de gran bellesa natural.

Realitzem excursions en l’àmbit del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l’Alt Pirineu ia les seves zones perifèriques, el llac de la Gola, Pic de Pinetó i fins i tot, per als més experimentats ens atrevim amb la Pica d’Estats, el cim més alt de Catalunya. les excursions són gratuïtes, de diferents nivells i als nens els regalem una petita motxilla … però el millor regal per a ells serà el record de l’experiència viscuda!

A punt per a una aventura familiar? Acosta’t a Nou Camping aquesta primavera!