Quan març va concloent, el Pallars Sobirá ofereix el millor per als amants dels esports d’aventura . El territori destaca pel seu entorn únic que permet combinar activitats de riu al Noguera Pallaresa amb la pràctica de l’esquí als Pirineus. I és que encara es poden practicar esports hivernals com esquí o surf de neu però també comença la pràctica d’esports de primavera com ràfting, piragüisme o barranquisme.

La temporada d’esquí està per concloure però encara queden uns 30 dies de pistes obertes, atès que la majoria d’elles tanquen al voltant del 22 d’abril, després de Setmana Santa. Encara no has pogut escapar-te a la neu? Afanya’t i combina uns dies de càmping, potser allotjant-te en els nostres confortables i perfectament equipats bungalows, per aprofitar les últimes neus de l’hivern.

Però no només, ja que està començant la pràctica de esports d’aventura típics de primavera, relacionats amb el riu Noguera Pallaresa, considerat el millor riu d’Europa per a la pràctica d’esports d’aigües braves , amb més de 60 km navegables, amb diferents graus de dificultat que el converteixen en un riu obert a tots els públics.

Recentment s’ha inaugurat la temporada d’ turisme actiu i esports d’aventura amb les primeres baixades de ràfting i, encara que el clima encara està fred, els més audaços, equipats en els seus vestits de neoprè, podran gaudir d’aquesta activitat carregada d’adrenalina en els seus trams amb més corrents , o gaudir del paisatge de lás marges del riu practicant caiac.

Rafting

Si t’allotges a Nou Camping i vols practicar ràfting, hi ha diversos trajectes de diversa extensió, adequats a totes els nivells d’experiència i edat, des de principiants a experts, des de nens a adults:

  • Llavorsi-Moleta 5km
  • Llavorsi-Rialp 14km
  • Baro-Collegats 14km
  • Llavorsi-Collegats 35km

Març i abril són dos mesos on la neu s’acomiada bolcant la seva aigua en el magnífic Noguera Pallaresa que solca la nostra comarca . Dos mesos ideals on pots encara gaudir de l’esquí però també començar a divertir-te amb els esports aquàtics.

A què esperes? Vine a Nou Camping i gaudeix del turisme actiu al nostre magnífic entorn.