Ja sigui que el admetem o no, fins a cert punt tots som una mica addictes a les xarxes socials i al món de la tecnologia . En aquesta època, és gairebé com una segona naturalesa publicar les nostres experiències a Facebook, retwittear, ancorar en els nostres taulers favorits o trobar el filtre perfecte.

Avui en dia, molts càmpings -entre ells Nou Camping– cuentamos amb senyal de wifi però, què passaria si decideixes acampar en una zona on no tinguis connexió ni per wifi ni per dades de la teva companyia de mòbil? O, en tot cas, encara que sí tinguis connexió, decideixis desconnectar-?

Els viatges i escapades de càmping ens permeten, metafòricament, sortir de la xarxa i, literalment, apagar el wifi . La manca de cobertura de dades inicialment pot ser aclaparadora o frustrant per a alguns, per estar tan atrapats en el món social, però la bona notícia és que és possible treure profit dels molts beneficis que s’obtenen quan, estant de càmping, un es veu forçat a desconnectar . Aquests són 5 d’ells.

T’obliga a ser creatiu

Acambar con niños en Nou Camping

Sembla que, en aquests temps, en realitat no fa falta molt perquè la gent s’entretingui. Mentre hi hagi algun tipus de pantalla davant d’ells i una velocitat d’Internet relativament ràpida, la resta no importa. Bé, quan et veus forçat a desconnectar del món social, també et veus forçat a trobar noves formes d’entretenir-te a tu mateix, a la teva família i als teus amics . És possible que les cartes, els jocs de taula, la diversió passada de moda i les converses genuïnes siguin més interessants que actualitzar el teu estat una i altra vegada.

Interacció cara a cara

Acambar con niños en Nou Camping

Estàs en una habitació plena de gent ara mateix? O fins i tot si només estàs sortint a caminar, prova a aixecar la vista de la pantalla en què estàs absort. Quantes persones hi ha en els seus telèfons, pastilles, iPads o ordinadors? Probablement la majoria d’ells. El millor d’acampar és que en realitat pots gaudir de converses cara a cara. Només pensa-ho, quantes vegades fas un cop d’ull al teu telèfon cada vegada que surts amb els teus amics o familiars? Probablement t’avergonyeixis d’admetre que la major part del teu temps pot estar dedicat al teu telèfon. Al càmping, hi ha poca o cap distracció. Només ets tu i els teus éssers estimats. Tens l’atenció indivisa de tots i ells tenen la teva.

Connectar amb la natura

Lago La Torrassa

Amb quina freqüència pots dir que ets veritablement un amb la natura? Amb quina freqüència mires al teu voltant i realment aprecies la belleza natural que te rodea? Probablement no gaire, especialment els entusiastes de les xarxes socials. Estem tan absorts en els nostres telèfons que de vegades oblidem simplement aixecar la vista. No hi ha millor moment o lloc que un viatge de càmping per submergir-se en la naturalesa i apreciar la bellesa que l’acompanya. L’entorn tranquil, relaxant i bonic farà que oblidis el teu telèfon en poc temps.

Aprecies el que és realment important

Turisme actiu

Passar un temps significatiu i de qualitat amb les persones que més estimes, apreciar la bellesa de la natura … no hi ha res millor que això. Molt més important que la quantitat de “likes” que obtens a Instagram o la quantitat de seguidors que tens, és la quantitat de moments i records preciosos que faràs amb les persones que més t’importen .

Tornes amb una nova perspectiva

Amb tots aquests beneficis positius que porta aparellat el abandonar les xarxes socials, submergir-se en la naturalesa i desconnectar-se del món exterior, quan finalment tornis al món de les xarxes socials, tindràs una perspectiva completament nova. Després d’adonar-te del que és realment important i el que realment importa, és possible que descobreixis que les xarxes socials no eren tan transcendentals com pensaves.

Vine a acampar a Nou Camping i Desconnecta’t!