Les vacances de Setmana Santa són un excel·lent moment per relacionar-nos amb la nostra gent. Són uns dies en què el ritme diari s’alenteix i passem més temps a l’aire lliure lluny de distraccions com el mòbil, la tauleta o la televisió. A NOU CÀMPING us proposem unes vacances digitals detox per gaudir plenament i evitar distraccions. Per descomptat, tenim wifi a les nostres instal·lacions, però ens agradaria que en aquesta ocasió us “connectéssiu” només l’imprescindible. L’objectiu és molt senzill: connectar realment amb els teus companys de vacances regalant-los el teu temps i atenció.

Una vegada que t’instal·les al càmping, notaràs un canvi complet de ritme. Sense quefers domèstics i sense haver d’estar pendent del correu electrònic o les xarxes socials, tens l’oportunitat de gaudir d’un temps realment de qualitat amb familiars i amics. Des practicar algun esport, sortir a fer senderisme, cuinar junts o senzillament, gaudir d’una bona xerrada mentre explores les muntanyes i els boscos.

Ens sobren les raons per dir-te que és el teu millor oportunitat per apagar el mòbil o deixar-lo al teu bungalow. Anima a tots els que comparteixin aquests dies de desconnexió amb tu perquè facin el mateix amb tu i pugueu gaudir plenament de la natura en tots els sentits. Hi ha tanta bellesa esperant-te fora!

Aventures, cels estrellats, llargues caminades, migdiades en una hamaca, barbacoes, jocs amb els nens… Ara és el moment. No deixis passar l’oportunitat de desconnectar per connectar amb les persones més importants de la teva vida.

Categoríes:Blog