El càmping és una forma de vida, una filosofia, un estil de vida; podem trobar una llarga llista de sinònims per a descriure-ho, però potser el més proper per encaixar en la descripció sigui l’amor:

Amor a la natura, amor a la llibertat, amor al moviment, a la vida amb menys límits, a l’aventura …

camping calidad vida

El càmping és una forma contemporània de tornar a la natura. Imagina’t despertar amb la serenor dels sons de la natura que descuidem sentir en el nostre tràfec diari. Els ocells, els grills, les llagostes, els sons xiuxiuejants del vent suau i fi o el murmuri calmant d’un rierol, un llac o el mar, tot entrellaçat amb els matisos del bosc, mentre els primers raigs de sol desperten tímidament tota la natura .. tot això pots viure-ho a Nou Càmping.

Despertar en un increïble entorn natural desperta tots els sentits humans i revitalitza l’energia que rejoveneix tot el cos. La naturalesa mai deixarà de sorprendre’t. I de nit, al llit, amb la nit estrellada sobre teu, abraçat per la serenitat calmant de la pacífica naturalesa, es relaxarà cada centímetre del teu cos i la teva ànima. Cada moment passat i immers en la naturalesa és veritablement una experiència única i memorable.

No obstant això, el càmping és molt més. L’emoció de desplaçar-se i explorar la natura és un altre aspecte molt divertit i dinàmic de càmping. L’esperit aventurer viurà el seu màxim potencial quan descobreixis les nombroses activitats que pots gaudir plenament i practicar a la natura. Amb tants llocs interessants per descobrir, no hi ha temps per a l’avorriment. Muntar amb bicicleta, caminar, escalar, fer canoa, nedar, córrer, fer exercici… – la llista de possibilitats és literalment interminable. O fins i tot, simplement caminar envoltat per un entorn natural com el nostre al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, serà sempre emocionant i revelador.

El càmping és també una oportunitat per reunir-se amb la família, la parella o els amics. Temps de qualitat, activitats i molts records i històries compartides durant les vacances, crearan vincles indestructibles. Són moments únics per gaudir totalment relaxats, lluny de la rutina diària, ja sigui en moments d’anhelada solitud o en moments d’unió amb els nostres pròxims.

El càmping fa caure el mur entre l’home i la natura, connectant-los i unint-los en una perfecta sinèrgia natural, convertint-se en una meravellosa experiència per a totes les edats!