Acampar amb nens és una gran diversió per a tota la família a Nou Càmping. Gaudir de la natura i les muntanyes en família mentre s’acampa, serà un record inesborrable per a tots, especialment els més petits; i si a més la destinació escollida compta amb el segell d’especialització de “Natura i Muntanya en Família”, que proporciona l’Agència Catalana de Turisme, l’experiència serà sens dubte inoblidable.

A l’hora d’acampar tots portem un nen al cor, però si es planifica una acampada amb nens petits, una mica de planejament i precaucions addicionals faran que la vivència sigui més divertida, segura i memorable.

Aquests són alguns consells a tenir en compte a l’hora d’acampar amb nens:

Tienda de Campaña

 • Ensenyi als nens petits a mantenir-se a l’abast de la vista i allunyar-se només fins on puguin escoltar i ser escoltats.
 • Ensenyi als nens a romandre on estan si descobreixen que estan perduts. Digueu-los que busquin un arbre proper i romanguin allà fins a ser trobats.
 • Els nens majors de quatre anys poden portar un simple kit de supervivència, o almenys un xiulet al voltant del coll per demanar ajuda si es perden. El senyal de socors estàndard és de tres cops per indicar “Estic perdut” o “Necessito ajuda”.
 • Ordenar i agrupar la roba que els nens utilitzaran cada dia dins de petites bosses de plàstic. D’aquesta manera el nen pot prendre una bossa al matí i tenir un joc complet de roba per al dia, i a la nit pot posar la roba bruta a la mateixa bossa i així no barrejar-la amb la resta de la maleta.
 • Els nens es refreden més ràpid que els adults. La clau per acampar còmode amb nens és vestir-los amb diverses capes que es poden anar traient o afegint segons varia la temperatura durant el dia.
 • Proveeixi a cada nen amb una llanterna per evitar les clàssiques discussions infantils. Als nens els encanta jugar amb les llanternes, i tenir una també els farà estar més a gust a boca de nit.
  Les llanternes també són útils per fer ombres xineses a les parets de la tenda, i per llegir abans d’anar a dormir.

Acambar con niños en Nou Camping

 • Agafeu un joc de taula que agradi als nens. Jugar a l’aire lliure il·luminats amb una llanterna li sumarà diversió.
 • Ensenyi als seus nens a tractar respectuosament l’entorn. Assegureu-vos que totes les deixalles s’eliminin adequadament a l’acampar o en caminar per senders.
 • Acampar amb nens és més divertit quan porten un company de jocs. Dos o més nens s’entretindran per períodes més llargs que un nen sol.