Ja és aquí el mes de juny i l’estiu, els dies es fan més llargs, les temperatures es tornen més suaus, l’aroma de les flors s’estén en l’aire … tot és més bonic, no?

Deportes en Nou Camping

Ha arribat l’estiu de nou !, l’estació més bella i estimada de l’any! Les pesades robes d’hivern acaben al soterrani, i tornen a aparèixer pantalons curts i roba esportiva. Ens omplim de sol i calor, finalment podem relaxar-nos més.

Deportes en Nou Camping

El paisatge mostra el seu millor costat, les temperatures són agradables i unes vacances d’estiu a Nou Camping , en el meravellós entorn dels Pirineus, ofereix als seus hostes una infinitat de possibilitats.

Els esports en el nostre càmping són els protagonistes de l’estiu: mira tot el que pots fer!

Deportes en Nou Camping

Caiac, canoes, pedals, tir amb arc, rocòdrom al llac de la Torrassa, senderisme i BTT a la vall, als parcs oa les rutes des de l’càmping, per descobrir el paisatge de muntanya i l’exuberant naturalesa. També esports en aigües braves com ràfting, salt de pont o hidrotrineu al riu Noguera Pallaresa, descens de barrancs, passejades a cavall i pesca són també opcions ideals per gaudir l’estiu.

Deportes en Nou Camping

Durant l’estiu a Nou Camping també organitzem activitats d’animació i recreació per a tota la família; futbol, aquagim, jocs de piscina, gimcanes, circuits de bicicleta i molt més!

I després de tanta activitat, aprofita a relaxar-te a la piscina: bàsicament estàs de vacances, oi? Aquest estiu vine a Nou Camping, tu i la teva família tindreu les millors vacances gaudint d’un turisme actiu !