El Nadal ja està arribant i amb ella tots els preparatius: decorar la casa, preparar el menú i … comprar els regals!

Tant se val si la teva família, amics i col·legues són molts o pocs, triar regals per a tots ells, grans o petits, sempre genera una quota extra d’estrès a aquestes dates carregades de tasques.

Però que diries si poguessis treure’t part de l’estrès amb un regal original, diferent i carregat d’emocions per als teus amics, una família completa, o per a tu i la teva parella?

Un regal original

Els temps han canviat i els gustos també. L’alegria dels regals materials s’està esvaint. Per què no regalar llavors records que perdurin?

Aquest any, ja no es tracta d’oferir regals tangibles. Regalar experiències és cada vegada més popular i en aquest Nadal pots regalar experiències que deixaran records per a tota la vida. Molts estudis demostren que les pertinences materials no equivalen a felicitat. Recents investigacions confirmen que les experiències són intrínsecament molt més satisfactòries que les “coses”. Fins i tot l’emoció i l’anticipació que condueixen a un viatge, esdeveniment o experiència proporcionen felicitat, convertint a l’obsequi en un veritable regal que perdura en el temps. I a Nou Càmping ja hem pensat en això. Aquest Nadal regala un voucher per a una estada a Nou Càmping!

Un regal a mida

Pesca

Sí, per que a Nou Càmping pots triar un regal a la mida de cada un dels teus afectes. Ja sigui que els agradi l’hivern, la neu i l’esquí; la primavera amb les seves flors, aromes i clima més temperat per fer excursions; l’estiu amb totes les seves possibilitats per a realitzar deportes i gaudir de rius i llacs; o la tardor amb la meravella dels colors de l’entorn, pensa en regalar una experiència Nou Càmping.

Tant en acampada com en bungalow i en qualsevol data de l’any, i que pots combinar també amb alguna activitat, tria regalar una estada a Nou Càmping. Podem preparar el teu regal a mida, d’acord a gustos i possibilitats.

Aquest Nadal regala experiències, regala records, regala Nou Càmping!