Amb l’arribada de la tardor els dies ja estan una mica més freds, però això no vol dir que hagis de quedar-te a casa. Vine a Nou Càmping i segueix gaudint d’algun dels teus esports favorits . Aquesta és la nostra selecció dels millors esports que pots seguir practicant durant la tardor.

Piragüisme

Deportes en Nou Camping

Just davant de Nou Camping es troba il llac de la Torrassa i, encara que les aigües de tardor tenen un aspecte més fred, amb la vestimenta apropiada, encara pots practicar activitats com canoa o caiac. Gaudeix de els meravellosos colors de tardor del paisatge mentre REMAS per les tranquil·les aigües del llac, en aquesta època de l’any et sentiràs al paradís .

Senderisme i cicloturisme

Camping en Bici

Els sufocants dies d’estiu estan quedant enrere i el clima més fresc convida caminar o pedalar a l’aire lliure. Des del privilegiat entorn de Nou Càmping, que compta amb el segell de qualitat “Benvinguts Senderistes i Cicloturistes” , tens un munt de rutes per recórrer a peu o amb la teva bici , algunes de les quals discorren dins el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu i els seus voltants.

I si vols una mica més d’adrenalina, ja sigui corrent o muntant la teva BTT, sent integrant de la pionera i inèdita iniciativa Càmping Bike and Run (CB&R) , Nou Camping té 5 rutes de cicloturisme perfectament senyalitzades, amb sortida i arribada al càmping. Sens dubte aquesta és la millor època per recórrer el nostre meravellós entorn gaudint de la natura i els seus càlids paisatges de tardor.

Esports d’aventura

Parque de Aventuras

Escalada, salt de pont, tirolines, salts al buit, enfiladisses, passarel·les, ponts, túnels: molt a prop de Nou Camping ha diverses instal·lacions per practicar i divertir-se amb aquests esports carregats d’adrenalina.

Equitació

Tota la família, però especialment els més petits, gaudiran d’un passeig a cavall pels voltants de Nou Càmping. No cal tenir el millor estat físic, ni ser un genet expert. Tria una ruta, munta el teu cavall, i sol, amb amics o en família. sal a l’aire lliure i delecta’t cobalgando en un daurat dia de tardor.

Ja ho veus, la tardor no és impediment, sal a l’aire lliure i aprofita els dies més frescos. Senderisme, pesca, BTT, cavalcades, caiacs, canoes: tots trobaran alguna cosa divertit per gaudir dels millors colors que la natura regala en el seu màxim esplendor durant la tardor!