El millor d’acampar a Nou Camping és que, a la zona d’acampada i en les botigues comanxe, la teva mascota pot unir-se a la teva aventura . No et perdràs ni un sol moment amb el teu amic de quatre potes que sumarà increïbles experiències a les teves vacances.

Aquestes són 10 brillants raons per les quals creiem que els gossos són excel·lents companys de campament.

1. Els gossos proporcionen entreteniment complet

Els gossos tenen un esperit actiu i no són exigents a l’hora de triar amb qui passar el temps. Poden acompanyar a la mare a relaxants passejos, unir-se a la família en una excursió i fins i tot poden entretenir els nens durant hores en un espai obert o durant una caminada pel bosc.

On sigui que estigui l’acció, pots garantir que el teu gos estarà allà. Els gossos són famosos per destacar l’alegria dels seus amos perquè tot ho fan a l’extrem. No hi ha res més entretingut i divertit que un gos juganer.

2. Els gossos són genials amb els nens

El teu gos no només pot mantenir els nens entretinguts, sinó que també poden ajudar-los a dormir a la nit. Els nens també poden ajudar a tenir cura de la mascota, sempre amb la supervisió d’un adult responsable, ja sigui amb les nombroses caminades que el teu acompanyant caní necessita realitzar o completant els bols de menjar i aigua. Fer que els teus fills s’involucrin amb les responsabilitats els ajudarà amb la vinculació.

3. Els gossos són genials per fer nous amics

Tenir un gos et connectarà amb altres membres de la comunitat amant dels gossos, ja sigui al càmping, durant una passejada al costat del riu o una caminada per les muntanyes. Els gossos connecten a les persones. El teu amic de quatre potes és un gran tema per començar una conversa.

4. Els gossos són grans companys

Si acampas només, el teu gos és el company ideal i no només en el viatge. Brinden calidesa i afecte, a més fan que els teus passejos siguin més divertits i et donen una motivació extra per completar la teva caminada i fins i tot poden portar-te una mica més enllà de la meta.

5. Els gossos aprecien un nou entorn

Si el teu gos mai ha estat a la muntanya o al bosc, la seva reacció davant el nou entorn no té preu i saltaran de contagiosa alegria. Portar al teu gos en el teu viatge pot tenir un efecte terapèutic i edificant.

6. No et sentiràs culpable

Haver de deixar el teu gos en una guarderia canina o amb amics o familiars és punyent. La separació no només et pot deixar angoixat, el teu gos també es podria veure afectat. Acampar li dóna al teu gos la llibertat de gaudir el temps en família, enfortint el seu vincle.

7. exploraràs per quilòmetres

Els nous entorns són bons perquè el teu gos explori i pots garantir que ell et obligarà a estar actiu. Si li dones l’oportunitat, el teu company caní et portarà a passejar durant hores; ja sigui vagant pel riu o passejant pel bosc, prepara’t per al viatge de la teva vida.

8. Tu i el teu gos construireu un vincle més fort

El temps dedicat a la vinculació amb el teu gos és preciós i el càmping és una oportunitat per gaudir de passejades pel bosc i estimulants caminades junts, moments que gaudiràs tant com la teva mascota.

9. No et preguntaràs què està fent el teu gos

Deixar a casa a la teva mascota et deixarà angoixat, el que entelarà l’objectiu de les teves vacances. L’alegria de que el teu gos estigui amb tu de campament és que no et quedaràs pensant com estarà ja que ho tindràs allà amb tu, enmig de l’acció.

10. Estalviaràs diners

Portar al teu gos de campament et estalviarà diners. No hauràs de pagar costoses tarifes d’escoles bressol canines o deixar diners a amics o familiars per a les necessitats de la teva mascota. A més, a Nou Camping no té cap cost venir amb la teva mascota.

Ja t’has convençut? Vine de càmping a Nou Camping i porta a la teva mascota. A les nostres instal·lacions els gossos són benvinguts tant a la zona d’acampada com a les nostres botigues comanxe. Gaudeix de l’experiència juntament amb la teva mascota!