Per a molts amants de les mascotes, cap viatge està complet sense la companyia de la seva mascota, incloses les aventures a l’aire lliure, així que si busques un càmping que permeti les mascotes, t’esperem a Nou Càmping.

A Nou Camping les mascotes són benvingudes en l’àrea de parcel·les.

Anar de càmping no vol dir que hagis de deixar als teus mascotes a casa o trobar alguna altra opció per a elles mentre estàs lluny. Pots planificar les teves vacances de càmping amb els teus mascotes, ja que són membres de la família; però, el primer pas ha de ser una planificació acurada.

Hi ha alguns campaments on no es permeten mascotes, alguns d’ells tenen àrees especials per a una estada amb mascotes, però en la majoria d’ells són benvingudes, tenint en compte que s’han de respectar algunes regles . Es recomana començar el procés de planificació amb una recerca avançada, per trobar un càmping que sigui apte per a mascotes i que tingui totes les necessitats requerides .

mascotes càmping

Abans de començar les vacances, es recomana revisar les regles que s’apliquen al càmping elegit, com que els gossos hagin de tenir collarets d’identificació o qualsevol altra marca d’identificació, en quins casos han d’estar amb corretja, si està autoritzada la seva presència a les platges o zones d’esbarjo infantil (si n’hi ha), quines altres regles de la casa s’apliquen als gossos i altres mascotes en general i als seus amos. Si les regles no es compleixen, pot rebre una multa, per la qual cosa es recomana anar amb compte sobre això. També es recomana verificar en les proximitats l’existència d’una botiga de mascotes i d’un veterinari, per estar preparat davant de qualsevol eventualitat.

Recomanacions perquè no li falti res al teu gos al càmping

mascotes càmping

 • Porta aigua perquè el teu gos begui si no hi ha subministrament d’aigua disponible al càmping.
 • No permetis que begui de cossos d’aigua permanents.
 • El teu gos ha de continuar menjant la seva dieta regular durant el viatge empaca menjar i llaminadures suficients per a tota la teva estada.
 • Empaca un plat de menjar i un bol d’aigua.
 • Porta també la seva roba de llit i joguines per mantenir ocupat.
 • Porta una còpia dels registres de salut i de vacunació.
 • Altres articles essencials inclouen una corretja i un collaret o arnés, un transportador o un altre mitjà per confinar al gos quan sigui necessari, bosses per recollir les seves deixalles, una farmaciola de primers auxilis i qualsevol medicament que el gos prengui amb regularitat.

Què fer amb la teva mascota mentre acampas

 • Un cop al càmping, mantingues el gos amb corretja o controlat d’una altra manera, perquè no molesti a altres campistes i no corri el risc de perdre o fer-se mal. Mantenlo allunyat de coses com fogueres i estris de cuina que poden causar lesions. També controla que no aixequi o es porti a la boca una mica perillós.
 • Manté el teu gos a prop teu durant les excursions. Si no pots supervisar al teu gos, assegura’t de deixar-ho degudament controlat. No ho deixis tancat en un automòbil tancat o lligat a un objecte fix. Tingues en canvi previst un carrier, canastra o un cèrcol portàtil.
 • Mentre acampas, revisa regularment el pelatge i la pell de la teva mascota a la recerca de paparres, així com de material vegetal com espines o cards. Retira’ls raspallant els cabells del gos; en algunes situacions, podria ser necessari tallar o afaitar-se el cabell per eliminar aquests elements.
 • Retira les paparres ràpidament agafant la paparra prop de la pell i tirant suau i lentament. Utilitza guants quan ho facis. No manipulis les paparres amb les mans, ja que poden transmetre malalties a tu i al teu gos.

Gaudeix de la teva estada i assegura’t que la teva mascota en gaudeixi!