Entre els nombrosos esports que pots venir a practicar a Nou Camping aquesta primavera, el descens de barrancs és una de les opcions més emocionants! Aquesta activitat consisteix a descendir canons naturals que han estat formats durant segles, per la força de l’aigua.

barranquismoDurant la travessia et trobaràs amb enormes roques, grans salts en bassals d’aigua, grimpant roques i nedant a través de ràpids, combinant al mateix temps tècniques de muntanyisme i espeleologia amb caminar per l’aigua, ràpel i treball de corda, a més d’una mica de natació, una combinació que garanteix la diversió!

En general, l’accés al començament del canó és a peu. Els canons poden ser molt senzills amb ràpels de només 2 metres d’alt i amb una durada total d’1 hora (són perfectes per a famílies amb nens des de 8 anys) o extremadament difícils des de 3 hores fins a tot el dia.

Podem trobar una gran varietat de rutes de barranquisme a tot el Pirineu, i des de Nou Camping pots gaudir d’aquest esport en nombroses locaciones on els participants gaudiran de tres tipus diferents de barranquisme segons el seu nivell: principiants, intermedis i avançats, és a dir, seran accessibles per a tots els que vulguin practicar aquest esport o aprendre sobre aquesta activitat, sempre acompanyats per un guia experimentat i expert en muntanya i escalada.

barranquismoSón molts els llocs on pots practicar barranquisme, però els canons ubicats al Pallars Sobirà reuneixen totes les condicions que els amants d’aquest esport busquen. Entre els circuits propers a Nou Camping tens molt per triar:

  • Si ets un principiant, et recomanem Estaron, Berrós, Sant Pere o Serradell (mínim 4 pax), tots de baixa dificultat (excepte Estaron en el seu tram inferior) però tots amb molta diversió garantida.
  • Si ja has practicat aquest esport i tens un nivell mitjà o expert, et recomanem Viu de Llevata (mínim 4 pax) o Estaron en el seu tram inferior.
  • I per als més avançats, tres circuits a pura adrenalina: Infern, Espones (mínim 4 pax) i Gurp (mínim 4 pax).

T’agrada el barranquisme o vols començar a practicar-lo? Vine a Nou Camping i tindràs les millors experiències en esports d’aventura!

Categoríes:ActivitatsBlog