Si has explorat les diferents rutes de ciclisme i senderisme que et proposem des de Nou Càmping, és possible que hagis notat que sempre inclouen un enllaç a un lloc web anomenat Wikiloc.

Càmping a Bici

Wikiloc és una aplicació de navegació per descobrir i compartir rutes a l’aire lliure que et permet, no només registrar les teves pròpies caminades, o qualsevol altra activitat que practiques a l’aire lliure, sinó també descarregar rutes d’altres usuaris per el teu propi ús.

Pots accedir a aquestes rutes a través del lloc web o de l’aplicació que és compatible amb tots els dispositius Android i Apple. I el millor és que les rutes no es limiten només al territori espanyol, allà podràs trobar rutes de tot el món. Totes les rutes es classifiquen per tipus d’activitat i grau de dificultat , segons ho hagi jutjat l’usuari.

En crear un compte gratuïta, pots pujar tots els teus recorreguts i cadascú ha d’incloure un mapa amb la ruta on has estat. També pots incloure una descripció, una sèrie de fotos i diversos “punts d’interès” que poden valer la pena visitar del nostre entorn.

Existeix a més una subscripció de pagament que et dóna accés complet al paquet de navegació i una varietat d’altres característiques.

Trobar senders basant-te en el teu propi perfil és molt fàcil, i encara més fàcil és buscar noves rutes. Simplement has de fer clic a la secció Navegació de la teva aplicació i seleccionar “Rutes properes” o escriure un lloc en particular per trobar rutes.

Després pots filtrar per Activitat (tens moltes opcions: bicicleta de muntanya, senderisme, ciclisme, cursa, cursa de muntanya, alpinisme, cicloturisme, a peu, motociclisme, esquí de muntanya ) , Distància, Desnivell i Dificultat. Prem “Aplica filtre” i apareixeran totes les entrades que coincideixin amb la teva cerca.

Un cop hagis descarregat una ruta i comencis a seguir-la, si t’allunyes de la mateixa, sonarà una alarma audible en el teu dispositiu mòbil.

Una altra característica que té Wikiloc és que, un cop hagis pujat una ruta, si algú ja ha pujat una ruta propera, tots dos rebran una notificació per correu electrònic per si els interessa fer l’altra ruta alternativa.

Aquesta és una plataforma basada en la comunitat on pots compartir les teves activitats i trobar noves per a tu.

Beneficia’t amb totes les característiques que t’ofereix aquesta aplicació quan ens visitis a Nou Càmping, crea un compte a Wikiloc, descàrrega l’aplicació i usa-la propera vegada que vulguis realitzar alguna activitat a l’aire lliure en el nostre entorn, segur que trobareu alguna cosa que s’adapta al perfil que busquis!