Acampar amb amics i familiars sempre és agradable i divertit, no hi ha res que pugui comparar-se amb tornar a la natura i dormir sota les estrelles. És una cosa que tots hauríem de viure almenys una vegada. No obstant això, encara que acampar és una activitat que ja se sent força ecològica, hi ha formes de fer-la encara més “verda”.

La idea d’un campament més ecològic és la de fer un mínim impacte sobre el medi ambient . I en aquest sentit, en la nostra Comarca del Pallars Sobirà s’ha posat en marxa una prova pilot en els càmpings de la zona, per fer que tots els clients de bungalows y usuarios de parcel·les , facin la separació de la fracció orgànica .

La campanya, promoguda pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà té com a destinataris els hostes que pernoctin 4 o més nits en els càmpings i també els campaments infantils i juvenils, educadors ambientals visitaran els diferents campaments per explicar la campanya i donar informació sobre el reciclatge. També es repartirà el material necessari per al reciclatge de la fracció orgànica, als clients fixos dels càmpings i es reforçarà la informació sobre reciclatge a la zona de contenidors.

Estem compromesos amb el medi ambient i el reciclatge

A Nou Càmping estem compromesos amb la preservació del medi ambient. Des de sempre promovem el reciclatge i apliquem el sistema de recollida selectiva de residus , les estufes dels nostres bungalous utilitzen el combustible de biomassa més modern: el pèl·let, i tota la calefacció dels edificis, la climatització de la piscina i l’aigua calenta sanitària, es produeix a través de calderes de biomassa alimentades amb estella.

Quan arribis a Nou Camping , recorda recollir gratuïtament a la nostra recepció, les bosses compostables i biodegradables. Entre tots podem protegir el nostre meravellós entorn!