T’agrada el càmping i t’agrada sortir d’aventura amb la teva moto? Doncs llavors allotja’t a Nou Camping i descobreix el nostre segell Moturismo , un distintiu que garanteix que rutes, restaurant i allotjaments estan totalment preparats per a tu i la teva moto.

Nou Camping forma part del projecte “Moturismo Ara Lleida” , un producte turístic, pioner a nivell estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida , l’objectiu és promocionar específicament el turisme dels aficionats a viatjar en moto. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica actualment a establiments d’allotjament turístic i serveis complementaris.

Els Encantats

Els Encantats

Aquest projecte també ha traçat 10 rutes que transcorren per la comarca de Lleida , 10 recorreguts amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més sinuoses amb altres trams més rectes de carreteres principals . Però la particularitat d’aquestes rutes és que totes les carreteres per on discorren, han estat supervisades per un equip d’experts per comprovar que compten amb els estàndards de qualitat (asfalt en bon estat, senyalització correcta, entre d’altres).

Cap d’aquestes rutes superen els 300 km, pel que podràs cobrir-les perfectament en una jornada, coneixent els diferents punts d’interès turístic que travessen. La majoria d’elles es poden realitzar tot l’any, excepte les que transcorren per trams de carreteres de muntanya a gran altura, on a l’hivern és possible trobar neu o gel.

En integrar el projecte “Moturismo Ara Lleida” , a Nou Camping comptem amb una sèrie de serveis pensats per satisfer les necessitats dels motoristes com ara aparcament; elements de neteja per als visors, cascs, botes i moto; espai per a l’assecat de roba, mobiliari com a guarda casc i jaquetes; també informació de la zona, mapes i rutes per realitzar pel nostre entorn i Wifi.

T’agrada aquesta iniciativa? Vine amb la moto i acampa a Nou Càmping!