Acampar podria no ser la primera opció quan penses en com celebrar el Dia dels Enamorats però, quan es planifica correctament, acampar pot ser molt més romàntic que la cita mitjana d’un sopar i una pel·lícula. Imagina una nit de total privacitat, allunyat de les lluites i preocupacions de la vida quotidiana, lluny de la televisió, Internet i altres distraccions que t’impedeixen compartir temps de qualitat amb el teu amor, mentre t’allotges en un bungalou de fusta amb el foc encès i només la natura al teu voltant.

Una acampada romàntica et brinda l’oportunitat de crear la teva pròpia experiència de vacances cinc estrelles però amb el benefici d’un pressupost més moderat. Pots planificar un itinerari complet per gaudir del teu Sant Valentí. Algunes idees? Observar el cel estrellat que engalana les muntanyes a les fredes nits d’hivern; donar un llarg passeig per gaudir de la posta del sol o relaxar-te en parella al costat d’un llac amb una ampolla de vi i delectar-te amb la majestuositat d’una vista panoràmica increïble.

Dit això, hi ha algunes consideracions a tenir en compte al planejar una nit romàntica a la natura. Atès que el romanç inclou un cert nivell de confort i luxe, preparar l’ambient perfecte requereix una mica de treball extra. Però amb aquests dos simples consells de planificació que et donem, comença ja a gaudir de la teva romàntic Sant Valentí!

 

Escull el lloc perfecte

Aquest és un dia especial, així que tria una destinació que satisfaci a tots dos. Hi ha moltes opcions entre les que pots triar i, sense cap mena de dubte, durant la freda època de Sant Valentí, res més romàntic que celebrar-ho envoltat de muntanyes on la neu és l’estrella. El meravellós enclavament als Pirineus on es troba Nou Càmping és l’escenari perfecte per a una escapada romàntica de Sant Valentí. I si t’allotges en un dels nostres còmodes bungalous perfectament calefaccionados, el romanç està assegurat!

Planifica un menú especial

Preparar el menú correcte és una de les parts més essencials d’una vetllada romàntica i mai s’ha de passar per alt. Fes un menú mental del que desitges preparar per a la teva parella. Pensa en un dinar confortable, no oblidis que estem a l’hivern. I no oblidis snacks, dolços i una ampolla del millor vi negre o potser un magnífic cava. Un sopar perfecta farà que la teva experiència d’acampar al Dia de Sant Valentí sigui absolutament inoblidable.