Foc de Neu o Foc de Neu, és la raquetada més popular del Pirineu que, des de fa 10 anys es desenvolupa en l’incomparable marc dels boscos d’alta muntanya de l’Alt Àneu. Hi ha diverses modalitats de participació que la fan apta per a tots els nivells, fins i tot famílies completes.

La Foc de Neu permet la participació de forma no competitiva en la raquetada popular de la XIV Circuit Català de Raquetes i també, de forma competitiva, en la XII Copa Catalana, proves de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Aquesta edició del 10è aniversari de la Foc de Neu, organitzada pel Espot Esquí Club des de 2010 sense interrupcions, se celebrarà el 17 de febrer a les valls d’Àneu. La prova compta amb 10 quilòmetres de recorregut i un desnivell aproximat de 500 metres; transcorre pel magnífic entorn del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

 

Ja sigui que participis per competir o simplement vulguis gaudir d’aquest divertit esport, aquí tens tota la informació que necessites:

  • El 16 de febrer, dia previ a la X Foc de Neu, a les 18 hores a casa Sastrés (Casa de l’Ós) a Isil, es realitzaran les últimes inscripcions, es lliuraran els dorsals i, després de l’explicació del circuit i comentaris sobre la carrera, se servirà als participants un refrigeri (tapa i beguda).
    El 17 de febrer, dia de la competició, la jornada comença a les 9.30 hores, en el punt de trobada del Refugi del Fornet (4 km d’Alòs d’Isil). Allà rebràs els últims comentaris sobre la carrera i, a les 10 hores sortiran els participants de la Copa Catalana; a les 10.15 hores està prevista la sortida dels participants del Circuit de raquetes; a les 12.00 es lliuraran els premis de la Copa Catalana i, finalment, de 12.30 a 14.30 hores està previst un dinar pallaresa al Refugi del Fornet.

Aquest febrer vine a Nou Camping i inscriu-te en aquesta popular i divertida carrera amb raquetes de neu!