La Noguera Pallaresa és la segona conca més gran de Catalunya i està situada a l’oest de la regió. També és un riu molt brau, poderós i amb una molt bona pesca. El seu entorn és de gran bellesa i protegeix alguns dels més espectaculars paisatges de tot Espanya.

Pesca para niños

La Noguera Pallaresa és un riu per a pescadors experimentats. Els seus truites marrons són lluitadores, salvatges i no es deixen enganyar fàcilment . El riu té una longitud de 60 km i és una reserva de pesca al 85% de la seva longitud. Té diverses àrees de “captura i solta” i tota la zona lliure també és de “captura i alliberament”. En aquest riu es permet la pesca des de mitjans de març fins a mitjans d’octubre.

Tots els tipus de pesca (mosca seca, humida, nimfa i serpentina) són adequats per a aquest riu. A la part alta del riu hi ha una àrea de semi-embassament que és ben coneguda per la seva molt bona pesca. Aquesta zona no deixa indiferent a cap pescador, ja que la pesca és abundant i brinda una experiència inoblidable durant tota la temporada. En aquesta àrea és possible capturar peixos de la mida de trofeus i és molt probable que s’obtinguin bones captures.

La Noguera Pallaresa té un important afluent, també per a la pesca, el riu Cardós . Aquest riu té una gran població de truites mitjanes, molt valents i enèrgiques, i difícils d’enganyar. És un lloc molt interessant i entretingut per pescar, on la pesca amb mosca seca i les nimfes donen els millors resultats.

Si vens a acampar aquesta primavera i t’agrada la pesca, just davant de Nou Camping es troba la Mollera de Escalarre, un magnífic aiguamoll d’aigües cristal·lines i relaxants, amb excel·lents poblacions de truites. Podràs pescar truites fario de repoblació, truita autòctona i fins i tot alguna arc de Sant Martí.

Recorda que la pesca està estrictament prohibida als Parcs Nacionals, Reserves Naturals i Espais Naturals Protegits i que necessites una llicència de pesca per a realitzar tal activitat, que pots gestionar a la recepció de Nou Càmping.

Mapa de zonas de pesca Pallars Sobirá: Mapa