La temporada hivernal ja ha arribat i les pistes d’esquí ja t’estan esperant. I si véns amb els teus petits hi ha molta diversió garantida!

Molt a prop de NouCamping les estacions de Espot i Port Ainé compten amb el seu propi Parc Lúdic perquè tota la família gaudeixi moments d’esplai alternatius a les pistes d’esquí.

En elles trobaràs pistes d’tubbing (una pista descendent per la qual els participants llisquen, a l’estil dels tobogans aquàtics, asseguts en un “donut gegant” o flotador circular); pistes de trineus per a totes les edats, on gaudiràs de baixades segures però carregades d’adrenalina i, per als més petits, un Jardí de neu perquè es diverteixin jugant i aprenent tot el relacionat amb l’esquí.

Espot

Si visites l’estació d’esquí d’Espot, també trobaràs pistes senyalitzades per recórrer amb raquetes de neu, a més d’un entorn natural incomparable, emmarcat per les belleses del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici y el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Més informació a: https://www.espotesqui.cat/hivern/activitats/parc-ludic/

Port Ainé

Port Ainé

Per la seva banda, l’estació d’esquí de Port Ainé, a més de pistes de tubbing i trineus i jardí de neu, posseeix un Parc i un Mini Parc d’aventures als arbres. El primer amb un circuit a 7 metres d’alçada, consta d’un pont tibetà, 3 tors i 2 tirolines. El segon, reservat per als més petits (a partir de 4 anys i de fins a 1,30 m d’alçada), posseeix 10 jocs, entre ells un pont nepalí, xarxes, un pont penjant i una tirolina final, entre altres.

 

Més informació a: https://www.portaine.cat/hivern/activitats/parc-ludic-aventura/

Així que ja veus, no només esquí. Aquest any a les estacions de Portainé i Espot, tota la família podrà passar un dia inoblidable, amb tantes activitats preparades per als més petits. Allotja’t a Nou Camping i gaudeix a ple la temporada hivernal!