Quantes maneres de volar coneixes? Compte de nou.

Davant de Nou Càmping es troba el llac de la Torrassa i, just al costat d’ell, un parc d’aventura que realment val la pena una visita, tant per als adults com per als nens. Però aquest no és un parc d’aventura més. Aquest és el primer bosc vertical del Pallars Sobirà i Jussà i ofereix més de 90 activitats repartides en 5 circuits per a totes les edats, on trobaràs tirolines, salts al buit, enfiladisses, passarel·les, ponts, túnels, skate, slackline, salts de Tarzan, estreps, gronxadors … en síntesi: moltes maneres de volar i divertir-te!

Parc d'Aventures

I amb l’arribada de la primavera i el desig de sortir novament de càmping per gaudir d’alguns dies a l’aire lliure, són moltes les activitats que poden realitzar durant una estada a Nou Càmping. Senderisme, pesca, rafting, BBT, cavalcades: tota la natura està renaixent i els paisatges es mostren en la seva màxima esplendor.

Vinguis sol, amb amics, en parella o amb els teus petits, entre tantes activitats, programa un dia per visitar aquest meravellós i innovador parc d’aventures, situat en un entorn natural d’incomparable bellesa, al cor dels Valls d’Àneu, envoltat d’aigua i natura.

Cada circuit compta amb diferents jocs o reptes, per a la diversió de tota la família, inclosos els més petits a partir dels 3 anys, amb plataformes que van des dels 70 cm. fins a més de 8 metres d’altura per als més audaços.

Et recomanem, durant la teva estada a Nou Càmping, una visita amb la família o amics a aquest parc d’aventures que ofereix alguna cosa emocionant per a tothom. Els aventurers de 3 anys en endavant podran gaudir dels divertits desafiaments i experimentar tots els girs, voltes i emocions d’una excursió aèria entre els arbres.

No importa l’edat que tinguis, gaudiràs hores de diversió i emoció a pocs metres de Nou Camping!

Categoríes:ActivitatsBlog