Acampar a l’hivern amb nens pot ser tot un repte. Les mateixes activitats que van gaudir amb la calor de l’estiu, ja no estan disponibles a l’hivern, i la majoria pensa que l’hivern pot complicar els plans per passar temps de qualitat a l’aire lliure. No obstant això, l’hivern i la seva neu pot proporcionar moltes coses divertides per fer amb els nens. I amb aquestes activitats de campament d’hivern, no tindràs cap problema per mantenir-los entretinguts.

1. Àngels i ninots de neu

Aquest hivern la neu és molt abundant i als nens els fascina jugar-hi i amb ella. Abriga molt bé als teus petits i fes que es recuesten a la neu i agitin els braços i les cames amunt i avall per deixar marcada la figura dels àngels de neu.

O realitzin grans boles de neu per realitzar ninots de neu, però no només: desperta la seva creativitat i aliéntalos a crear diferents figures com ninots de neu, animals de neu o famílies senceres de neu. Una original idea per conservar aquest moment és realitzar els ninots sense cap perquè els nens puguin aturar-se darrere d’ells i posar les seves pròpies cares per prendre’ls una foto!

 

2. Construccions de neu

Construeix iglús, forts de neu i les seves variacions: laberints de neu, tobogans de neu i refugis de neu. Molts tutorials i vídeos expliquen com fer fàcilment un iglú de neu. Com a regla general, per als laberints i iglús més simples, els nens poden fer “maons” de neu empacant neu en contenidors de plàstic o papereres, després deixar que s’endureixi l’aire abans de construir. Ajuda’ls a decorar les seves creacions amb branques, pinyes o altres elements que puguin recollir-se en l’entorn.

3. Raquetes de neu

La manera més simple de caminar a la neu profunda és amb raquetes de neu, una gran activitat per sortir amb nens de diferents edats o nivells d’habilitat. Atès que es requereix poca habilitat més enllà de caminar, és relativament fàcil cobrir un terreny que requeriria una experiència més avançada utilitzant esquís. Les raquetes de neu són ideals quan hi ha una capa de neu fresca, el que les converteix en la manera perfecta d’experimentar al costat dels nens la màgia d’un bosc nevat. No cal que compris les teves pròpies raquetes, a Nou Camping lloguem raquetes de neu i t’informem de les millors rutes per gaudir del senderisme d’hivern.

4. Competicions amb boles de neu

A tots els nens els fascina fer boles de neu i amb elles poden realitzar-se jocs molt divertits. Començant amb les clàssiques guerres de boles neu (assegura’t que els nens juguin en una àrea oberta per no molestar als teus veïns de càmping), però no només. Les boles de neu donen el peu per armar moltes competicions, per exemple, dibuixa un blanc en un tros de cartró, fixa’l a una distància adequada i tots podran jugar al tir al blanc. O desafia els nens per veure qui pot construir la bola més gran o més quantitat de boles en un determinat temps. Potser els mateixos nens podran suggerir altres jocs encara més divertits.

5. Passejades en trineu

Un passeig en trineu, recorrent els boscos nevats sempre té alguna cosa de màgic. I lliscar per un pendent nevat és divertit i emocionant. Les passejades en trineus són una de les activitats hivernals més populars i als nens els encanta. A Nou Càmping disposem de trineus individuals i dobles perquè puguis gaudir de la neu amb els més petits de casa.