Acampar a l’aire lliure és una experiència increïble, però aquesta experiència no sempre és per a tothom. Es pot acampar en una tenda de campanya, una autocaravana o un bungalou i la comoditat escollida pot marcar la diferència.

Acampar en una tenda de campanya pot atraure alguns, mentre que altres simplement no poden entendre la idea de dormir fora. Per aquells que no volen estar massa lluny de la civilització però mantenir, però, el contacte amb la natura, el lloguer d’un bungalow dins d’un càmping, com els que disposem a Nou Càmping, és l’opció ideal. Les cabanes tenen tots els beneficis d’un hotel i les comoditats de la llar: llits, dutxes i, especialment, una cuina .

Bungalows

Malgrat la seva estructura més estable, els bungalous també poden satisfer la sensació d’estar de vacances a l’aire lliure, a les muntanyes o el bosc, donant als campistes la sensació d’aïllament i serenitat que només la mare natura pot oferir. I aquests són altres motius pels quals et convé considerar llogar un bungalou a la teva pròxim viatge de campament:

Costos més baixos

Si vas a viatjar amb un grup, llogar un bungalow o cabana pot ser molt rendible. Com més persones s’apuntin a l’aventura, més formes de dividir el cost. El lloguer d’un bungalow en general és significativament més econòmic que quedar-se a un hotel, i si no tens una autocaravana, comprar una et sortirà molt més car que llogar un bungalow.

Entreteniment per a tota la família

Bungalows

Els bungalous es troben en àrees molt pacífiques i tranquil·les, ia més, la majoria dels càmpings compten amb opcions d’entreteniment per a tota la família.

Bungalows

Temps d’unió familiar

Moltes famílies esperen les vacances per tenir més oportunitats de vincular-se i passar temps juntes, lluny de l’estrès quotidià. Si la família es queda en un hotel, és probable que tinguin habitacions separades i menys oportunitats d’estar junts. Els bungalous en canvi, solen tenir una àrea comuna on tots poden menjar junts, jugar i socialitzar.

Ubicacions aïllades

Atès que els bungalous es troben a la muntanya, en àrees aïllades i tranquil·les, no hauràs de preocupar-te pel soroll del trànsit. Llevat que també planegis visitar ciutats properes, però trobaràs molts camins i rutes per les quals desplaçar per evitar el tràfec i el bullici de les àrees metropolitanes.

Espai suficient per a tots

Malgrat que els bungalous són prou petits com per encoratjar a passar temps junts, no és com allotjar-se en una tenda de campanya. Tots tindran espai suficient per evitar sentir-se estrets o claustrofòbics durant les vacances. I el seu propi lloc per dormir!

Excel·lents serveis

Si ja has decidit allotjar-te en un bungalou, a Nou Càmping, a més d’excel·lents comoditats i serveis en un entorn únic, tenim moltes opcions per fer de la teva estada les vacances perfectes. Piscines climatitzades, àrees de barbacoa, sales de joc, activitats i animació per als més petits, parc infantil, botiga, restaurant i més.

En trobar just davant del Llac de la Torrassa ia pocs quilòmetres de l’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici , pots aprofitar la teva estada a Nou Càmping per realitzar nombroses activitats aquàtiques, com piragüisme i caiac; també senderisme i mountain bike.

Molts són els beneficis de llogar un bungalow. I això és especialment cert si vols sentir la sensació d’acampar a l’aire lliure sense haver de dormir a terra.

Vols saber més sobre els nostres bungalous? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Categoríes:BlogCamping