Juliol és un mes de festa ia Nou Càmping t’esperem perquè gaudeixis de les teves vacances en el magnífic entorn dels Pirineus i participis de l’abundant programa d’activitats que els diferents poblats de les Valls d’Àneu ofereixen a la temporada més bonica de l’any . Descobreix tot el que succeirà a la nostra comarca!

Falles, festes majors, teatre, música, balls, activitats per a nens, joves i famílies, esports, festivals, gastronomia i molt més. Aquest mes ja hem gaudit de les Falles d’Alòs d’Isil que es van celebrar el 7 de juliol, la 27a edició del Dansàneu, trobada de dansa i música populars, o la Guingueta d’Àneu, l’Open de Pesca amb Mosca “La Torrassa “que es va celebrar el 6 i 7 de juliol, però encara queda molt pos gaudir!

Falles i Festes majors

Juliol és el mes on moltes de les poblacions properes a Nou Camping celebren les seves festes majors, en honor al seu sant o santa patrona. Processons, balls i concerts, típica i deliciosa gastronomia, exposicions i jocs se succeeixen en aquests dies de festa.

El cap de setmana del 14 de juliol diverses localitats celebren les seves festes majors, entre elles, la Guingueta d’Àneu, Escalarre i Roni. El 25 de juliol és el torn d’Estaon i, un dia despés i fins al 29 de juliol, la festa es trasllada a Llavorsí. Finalment, entre el 28 i 29 de juliol arriba el torn de Berrós Jussà.

Dansa i Teatre

camping niños

Un ampli programa de variats espectacles es presenta a la nostra comarca durant el mes de juliol. Molt per veure i gaudir en família.

Festival Esbaiola’t

Del 19 al 22 de juliol es desenvolupa el Esbaiola’t, un festival anual d’arts escèniques organitzat per la Companyia de Comediants La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu. Aquesta és l’onzena edició d’un festival de quatre dies d’intensa i molt variada programació, que inclou circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre; activitats que es desenvolupen al carrer i estan obertes a tots els públics.

Aquest any estan previstos més de 30 espectacles i presentacions, moltes d’elles participatives, amb abundants opcions per als més petits. Consulta el programa aquí:

Esports i competicions

Els amants dels esports i les competicions tenen també moltes alternatives molt a prop de Nou Camping durant el mes de juliol.

Per als amants del running, els propers 28 i 29 de juliol es durà a terme la cinquena edició de la Ultra Trail Valls d’Àneu, en cinc modalitats. Aquest any, a les tres proves originals (Ultra Trail, Trail Valls d’Àneu i Marxa Popular), se sumen dues noves alternatives (Skyrace Valls d’Àneu i Night Race Valls d’Àneu), perquè grans i petits, professionals i aficionats puguin participar d’aquest increïble esdeveniment.

Nou càmping és el lloc ideal per allotjar-te si vols participar en alguna d’aquestes proves ja que el nostre càmping es troba a pocs quilòmetres de distància del punt de sortida a Esterri D’Àneu.

Aquí tens més informació:

http://www.ultravallsdaneu.com/