Què és el geocaching?

Estàs buscant una manera divertida i familiar d’exercitar tant la ment com el cos? Busques aventures als voltants de la Guingueta d’Àneu? Prova el geocaching, un esport de ràpid creixement, similar a una caça del tresor moderna, del qual pots gaudir a Nou Càmping, a la Guingueta d’Àneu.

Tot el que necessites per posar-te en marxa és el sentit de l’aventura i les coordenades per trobar el tresor.

 

El Geocaching és una emocionant aventura a l’aire lliure per a tota la família. És una recerca del tresor per a la generació digital, on es pot gaudir de la llibertat d’estar fora i descobrir nous llocs. Tot el que necessites és un GPS de mà i desitjos de divertir-te.

Un geocatxé, geoamagatall o simplement “memòria cau” és una petita caixa impermeable de tresors amagada a l’aire lliure. Els Geocatxers busquen aquests objectes ocults guiats per un dispositiu habilitat per GPS que utilitza coordenades o “waypoints” descarregats d’algun lloc web especialitzat o des de l’aplicació gratuïta de geocaching per Android o iPhone.

Ja sigui en el vessant d’una muntanya assotada pel vent o en una extensió de platja, hi ha geocatxés ocults a tot el món, incloent en els nostres bells parcs naturals.

Què descobriràs?

geocache

Un cop hagis trobat la caixa del tresor, què trobaràs dins? La majoria de les memòries tenen un llibre de registre per a què hi deixis un missatge; la satisfacció de trobar la caixa és una recompensa en sí mateix. Però sovint també trobaràs una estranya varietat de quincalla que la gent ha deixat per intercanviar. Però has de saber que si agafes algun dels tresors de la caixa, has de deixar una altra quincalla al seu lloc, així que vés ben preparat.

Per començar

  • Necessitaràs un dispositiu GPS (o telèfon intel·ligent) – no t’oblidis de les bateries!
  • Troba una memòria cau prop teu utilitzant les aplicacions corresponents
  • Tria una memòria cau i introdueix les coordenades al teu GPS o telèfon mòbil
  • Segueix el teu GPS cap al lloc; a continuació, utilitza el teu enginy per trobar
  • Omple el llibre de registre i retorna la memòria cau al seu amagatall
  • Registra el teu descobriment a l’aplicació i tria el teu proper objectiu!
Categoríes:ActivitatsBlog