A partir d’aquest divendres 11 de novembre es presenta un cap de setmana cinèfil a les Valls d’Àneu gràcies a CURTÀNEU, una mostra de curtmetratges procedents de tot el món, de la més variada temàtica i de tot tipus: ficció, experimental, animació , documental, natura, esportiu, experimental i fins i tot, rural produït per gent del nostre territori. Els curts seleccionats són de gran qualitat, així que gaudirem segur. Si a això, li afegim que les projeccions són en el nostre entorn natural d’alta muntanya, les sensacions es multipliquen. Les passades es duran a terme durant tot el cap de setmana, fins amb sessió de nit.

En NOU CÀMPING ens agraden les accions dinamitzadores que es duen a terme a les Valls d’Àneu, creiem que són molt positives tant per als que residim al Pirineu tot l’any com per als que veniu a visitar-nos. Precisament CURTÀNEU convida a un cap de setmana de tardor cultural que podem combinar amb senderisme, turisme actiu i sortides gastronòmiques. En el següent enllaç us deixem amb la programació de la mostra perquè pugueu escollir segons el vostre pla:
http://www.vallsdaneu.org/agenda_pdf/curtaneu-mostra-de-curtmetratges-a-les-valls-daneu.pdf

I a manera d’aperitiu hem trobat aquesta petita joia de cinema experimental que es passarà durant CURTÀNEU que ens fa pensar sobre la vida i la nostra pròpia existència. Apagueu els mòbils que està a punt de començar!

Categoríes:Blog