Nedar, xapotejar, remar, bussejar, pescar… a la Guingueta d’Àneu i voltants tenim un munt de possibilitats, per a totes les edats i habilitats, amb una gran quantitat d’aigua refrescant.

Per als més aventurers, el ràfting per les aigües braves de la Noguera Pallaresa és una experiència que no us podeu perdre amb més de 30 km descendint per la llera del riu. Si t’atreveixes amb l’hidrospeed, posaràs a prova la teva resistència física alhora que et diverteixes estirat en un trineu flotant propulsat amb els teus aletes de busseig.
Molt a prop del càmping es troba el pantà de la Torrassa en què els aficionats a la pesca poden gaudir de la pesca de truita sense mort. Envoltats de 30 hectàrees de vedat intensiu, trobareu moltes i molt bones peces.

A la tornada de les teves excursions o per passar el dia a NOU CÀMPING aprofita les nostres dues piscines climatitzades. Envoltades d’un entorn d’alta muntanya impressionant descansaràs a les gandules com et mereixes.

I finalment, et proposem refrescar explorant l’impressionant Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Trobaràs més de 200 llacs i una gran diversitat de flora i fauna. Una joia natural que està al costat del nostre càmping i la posada en escena és una meravella.

Categoríes:Blog