La regió de Pallars Sobirà s’estén de sud a nord des de la Gola de Collegats fins a la zona d’Alt Àneu. Seguint el curs de la Noguera Pallaresa, considerat el millor riu d’Europa per a la pràctica d’esports en aigües braves , trobes 60 quilòmetres navegables durant tot l’any, per gaudir del ràfting, caiac, barranquisme, hidrospeed, piragüisme i molt més.

Rafting

Entre tants esports d’aventura, el ràfting, és un esport ple d’emoció i adrenalina que consisteix a descendir rius ràpids en un pot, i recomanable, sempre en grup i amb un guia.

Aquest popular esport és la introducció perfecta als esports d’aigües braves i una bona manera de passar un dia de molta diversió i adrenalina amb amics o família .

Rafting

Els Pirineus són el millor lloc per practicar aquest esport , amb el millor volum d’aigua i una gran varietat de canons. Els rius estan qualificats segons el seu grau de dificultat, això va de la classe I a la Classe V i VI, és a dir, del nivell fàcil i principiant al nivell avançat i expert. El Noguera Pallaresa, en descens pel Valls d’Àneu, ofereix la possibilitat de gaudir d’aquest esport d’aventura al més alt nivell.

Si t’allotges a Nou Camping i vols practicar ràfting, hi ha diversos trajectes de diversa extensió , adequats a totes els nivells d’experiència i edat, des de principiants a experts; des de nens a adults:

  • Llavorsi-Moleta 5km
  • Llavorsi-Rialp 14km
  • Baro-Collegats 14km
  • Llavorsi-Collegats 35km

Rafting

Per descomptat, la millor temporada per a realitzar aquesta activitat és a la primavera, és a dir, abril, maig i juny , on pots trobar ràpids classe III a IV i en alguns punts classe V (als Pirineus). Durant l’estació de les flors, l’edat mínima per practicar aquest esport és de 14 anys. Però és possible fer ràfting també fins al final de l’estiu (en aquest cas, en ser les aigües menys correntosas, nens des dels 8 anys també poden gaudir d’aquesta activitat).

Vine a Nou Càmping i et organitzarem una excursió de ràfting a la teva mida!