El càmping i la pesca són un binomi imbatible per a molts aficionats a aquest esport i la vida a l’aire lliure . Si estàs planejant acampar a Nou Camping, para pescar al Llac de la Torrassa situat a tan sols uns 50 metres de distància, t’ajudem a preparar el teu equip perquè no et falti res al moment de llançar la teva primera línia.

Com més preparat estiguis per la teva aventura de pesca, més agradable serà aquesta. No temes empacar extres de tot. El apreciaràs quan més ho necessitis. Després del teu viatge, revisa la teva llista de subministraments per així estar encara més preparat per al teu proper viatge.

Aquest és un llistat d’equipaments de pesca que et garanteix tenir tot el que necessitis quan arribis a l’aigua.

Vestimenta essencial

Pesca

– Barret: ofereix protecció contra el sol i la pluja.

– Mitjons extra: en cas que els que portes posats es mullin

– Parell extra de calçat

– Waders: molt útils si planeges sortir de la riba i endinsar-te en l’aigua

– Pantalons llargs: ofereixen una millor protecció que els pantalons curts, especialment davant de la presència d’insectes que piquen

– Jaqueta o armilla amb moltes butxaques

– trencavents

– Un canvi de roba: fins i tot si després de la teva excursió de pesca tornes al càmping, és bo i confortable vestir roba seca

– Tovallola

Equip de pesca

En primer lloc, sempre has de empacar d’acord al tipus de pesca que realitzaràs. Les canyes, rodets i línies han de coincidir amb el tipus de peixos que esperes atrapar.

A més de la teva canya de pescar primària, empaca una de recanvi . Si alguna cosa li passa a la teva canya favorita, no et veuràs obligat a escurçar el viatge o sortir apurat a comprar una de nova. De la mateixa manera, porta un rodet addicional. Podeu fer servir rodets de recanvi menys costosos, però tot i així han de funcionar bé. Assegura’t que tots els rodets s’hagin netejat i que la línia estigui lliure d’embolics.

Porta diversos rodets de llinya de pesca amb tu . Mai se sap quin tipus d’inconvenients podrien trencar la teva línia. També empaca una sèrie de ganxos, plomades, emerillones i suros. Si fas servir esquers artificials, porta alguns extres dels teus favorits. Si fas servir esquer viu, et caldrà cubs i refrigeradors d’engreix.

És aconsellable tenir dues caixes d’aparells . Una caixa petita i compacta per portar només l’essencial, que càpiga en una butxaca o pugui ajustar-se al cinturó; aquesta és la que duràs a l’aigua amb tu. La caixa d’aparells gran contindrà equips i subministraments addicionals, així com qualsevol eina que necessitis. Aquesta és una caixa de seguretat que pots deixar al cotxe.

A més de l’essencial, hi ha alguns altres subministraments que necessites per a una pesca reeixida. Aquests no haurien de faltar.

– Xarxa de pesca per recollir el peix

– Alicates de punta llarga per treure els hams de la boca del peix

– Ganivets per netejar el peix a l’acte

– Conservadora de gel per mantenir tot fresc

– Cinta mètrica … per documentar la teva captura!

Subministraments diversos

– Llicència de pesca, assegura’t de tenir la llicència correcta

– Bossa impermeable per al teu telèfon i cartera

– Mapa, especialment si no estàs familiaritzat amb l’àrea. També és útil per marcar els teus punts de pesca favorits

– Farmaciola de primers auxilis per a eventuals talls i rascades

– Protector solar

– Ulleres de sol

– Repel·lent d’insectes

– Un bon ganivet i eina múltiple, que puguis portar en el teu cinturó

– Càmera: per immortalitzar el teu premi, és clar

Allotja’t a Nou Camping i gaudeix teu esport favorit en el Llac de la Torrassa. A més, a Nou Camping et brindem tota l’assistència necessària perquè practiquis el teu esport preferit: mapes amb les zones de pesca, normativa, guies i tramitació de llicències.

Prepara el teu equip de pesca i vine a gaudir teu esport favorit al nostre meravellós entorn!