En família, amb els amics o en parella, perquè les teves vacances i escapades estiuenques siguin autèntiques et recomanem que t’envoltis d’altes muntanyes, cabdalosos rius, calmats pantans i una variadíssima flora i fauna. No importa si vols molta activitat o poca, el més important és que estiguis amb les teves persones favorites per compartir l’aventura estiuenca.

Activitats d’oci tan senzilles com jugar a l’aire lliure tot el dia, comptar les estrelles i divertir-te són només un punt de partida. Les opcions són moltes i molt variades. Des de senderisme, rutes en BTT o pesca fins ràfting, escalada o barranquisme. La muntanya t’ofereix infinitat d’atractius: preciosos paisatges, vistes panoràmiques increïbles i aire pur. Tot això condimentat amb un munt de cites culturals i gastronòmiques. I encara més, sempre trobaràs alguna cosa dissenyada per a tu o per a la família i amics. Per als més arriscats i per als que no ho són tant, però no volen perdre ni una excursió.

Comença a planificar la teva aventura de l’estiu. Molt a prop del nostre càmping sempre hi ha propostes per organitzar-te. Contacta amb nosaltres o entra a www.vallsdaneu.org per veure el calendari del que passarà al nostre voltant en els pròximes setmanes.

Aquest estiu que sigui tan autèntic com tu vols que sigui!

Categoríes:Blog