El clima comença a temperar-i amb l’arribada de la primavera sorgeix el desig de sortir a l’aire lliure. Qualsevol estació de l’any té els seus atractius per als amants del càmping , però la primavera és un dels millors moments de l’any per fer-ho. Tot i que moltes persones estaran esperant l’estiu per acampar, aquí t’expliquem algunes bones raons per aprofitar la primavera i passar uns dies a Nou Camping !

Els càmpings no estan tan plens

Bungalows

L’estiu és oficialment la temporada d’acampada, el que significa que els càmpings estaran plens de gent. De vegades, l’aglomeració pot llevar-li una mica de serenitat als campistes. Per evitar les multituds i l’estrès, veu a la primavera i tindràs molt menys de què preocupar . Està molt bé tenir gran part del càmping per a tu.

El clima és més temperat

A l’hivern cal tenir molt esperit per lluitar amb les fredes nits al càmping. L’estiu de vegades pot semblar com si les portes de l’infern s’haguessin obert, amb les seves onades de calor, humitat o tempestes d’estiu. Si bé definitivament pot ploure a la primavera, els dies assolellats conviden a acampar i si plou, bé … no hi ha res com acampar amb una dessuadora amb caputxa!

És bonic

primavera

És cert que els colors de tardor són bonics tant com els paisatges nevats de l’hivern, però quan les belles flors silvestres esclaten en tot el seu esplendor durant la primavera, l’entorn es converteix en una cosa meravellosa de veure . Acampar a la natura, envoltat dels colors i aromes de les flors silvestres, realment fa que el càmping durant la primavera sigui una gran experiència.

Els insectes encara no arriben per menjar-te

L’estiu és famós per les seves mosquits i tot tipus d’altres molestos insectes. Encara que pots trobar alguns d’ells (com les abelles) a la primavera, la vella regla és que si no les molestes, no et molestaran. No estem dient que deixem completament l’insecticida a casa, però definitivament et caldrà menys del que el que et passaria a l’estiu.

L’aire és fresc

Si no pateixes d’importants al·lèrgies primaverals, llavors tens sort. Probablement ja estiguis al tant de com de net se sent l’aire en caminar en els espais oberts durant la primavera. A l’estiu, la humitat pot fer que tot sigui massa sufocant. Gaudeix de l’aire fresc al teu acampada de primavera.

Recàrrega la teva energia

¿L’hivern t’ha deixat mandrós? La primavera és el moment perfecte per agafar aire fresc i absorbir una mica de vitamina D. Estar actiu a l’aire lliure no només és divertit, sinó que també s’ha demostrat que disminueix l’estrès i millora la capacitat d’atenció.

La fauna està despertant

Així com les flors reneixen a la primavera, els animals estan llestos per despertar de l’hivern i sortir de les seves coves. Encara que no tots els animals hivernen a l’hivern, definitivament veuràs molts més animals en aquesta època de l’any. Especialment nadons. Després de tot, és a la primavera quan neixen molts dels nadons del bosc, així que presta molta atenció i podràs veure a alguns de les més adorables criatures.

Els riscos per a la salut són més baixos

Acampar durant el ple estiu o hivern, pot presentar condicions climàtiques extremes potencialment perilloses per a alguns campistes. A la primavera, gairebé mai hauràs de preocupar-te per la calor o fred extrems.

És la millor estació de l’any

Hi ha alguna cosa realment especial en acampar a la primavera. Aquells que esperen durant tot el llarg hivern només perquè arribi la primavera, saben el increïble que és la primera vegada que poden realitzar una caminada sense necessitat d’usar voluminoses capes d’abric .

Plasma les teves millors fotos

Estàs buscant aquesta foto perfecta i vibrant? ‘Els verds mai són tan verdes com a la primavera! Porta la teva càmera i presumeix de les teves habilitats.

La majoria de les persones veuen l’estiu com el millor moment per anar de càmping per una varietat de raons, i no estan equivocades. L’estiu és genial però, abans que aquest arribi, per què no fer una pausa i acampar a la primavera? Segur no et penediràs!

contacta amb Nou Càmping, tenim molt per oferir-te, també a la primavera!