Un estiu ple de diversió i activitats per a tots els nens i les seves famílies!

Ens estem preparant per oferir dies meravellosos per a tota la família però especialment als més petits !

Nou Camping és un veritable paradís per a nens de totes les edats. Depenent de la seva edat, poden gaudir dels gronxadors, els tobogans i casetes a la seva mida en el nostre parc infantil o practicar els seus esports favorits en el nostre camp de futbol i el nostre exclusiu Bike Park . Durant la temporada alta, també oferim un increïble programa d’animació per a nens i adolescents.

A Nou Camping l’animació dedicada als nostres clients més joves juga un paper molt important. En la creença que durant les vacances els nens necessiten ser estimulats cada vegada més, descobrint l’alegria de compartir moments de joc en companyia de nous amics, el Mini Club es dedica a ells amb tot el nostre entusiasme .

Durant els mesos de juliol i agost, els nostres programes d’entreteniment organitzats per l’equip d’animació, donaran a petits i joves l’oportunitat de participar en moltes activitats emocionants , jocs i espectacles. Fins i tot si el sol no brilla i està plovent, no hi ha necessitat d’avorrir!

L’equip de joves monitors dels involucra diàriament en diverses activitats recreatives i esportives que no deixen lloc a l’avorriment.

El servei és gratuït i les activitats són variades, el nostre càmping és un veritable centre de vacances per a famílies amb nens.

Nou Camping t’espera amb unes vacances plenes de:

– Aquagym i jocs de piscina,
– Multiesports,
– Tallers de cuina (gofres i dolços),
– Manualitats,
– Gimcanes,
– Passejades en BTT
– Excursions a llocs emblemàtics de la zona i molt més!

Entre tornejos, jocs d’equip i diversió, les manetes del rellotge corren ràpid i els dies semblen volar.

Moltes activitats per als nens, relax per als pares! Aquest estiu vine amb la teva família a Nou Càmping, la diversió està assegurada!