Com cada any per aquestes dates comencen noves aventures i experiències al càmping. A la temporada de primavera-estiu, les activitats a l’aire lliure es multipliquen i estar a l’aigua comença a ser una boníssima idea. Les sortides en caiac són una opció a tenir en compte per integrar-les a les escapades de cap de setmana o unes vacances d’aventura. Aptes per a tota la família, des d’aquesta petita embarcació descobriràs coses que mai veuries a peu o des de la finestreta del cotxe o el tren. Al costat del càmping tenim el llac de la Torrassa, envoltat de bellíssims cims, i ofereix un excel·lent ambient per a la relaxació mental i / o l’esforç físic des de la piragua.

Als nens els encanta pujar al caiac i navegar per la Torrassa com feien els esquimals que van ser els seus inventors i l’utilitzaven per anar a caçar i a pescar. Des de l’aigua, els petits de casa poden fer esport i divertir-se alhora. Descobriran que a les Valls d’Àneu tenim molt més que valls, boscos, fauna i altes muntanyes. No voldran sortir de l’aigua!

A NOU CÀMPING els nens sempre són molt ben rebuts. Des de fa tres anys les Valls d’Àneu són la primera destinació de l’interior de Catalunya en aconseguir el diploma que ens acredita com a Destinació de Turisme Familiar (DTF). Gairebé 400 km en un entorn privilegiat que us convidem a conèixer també des de l’aigua. Bona navegació!

Categoríes:Blog