L’Agència Catalana de Turisme posa en marxa la campanya Estalviatge” per promoure les escapades turístiques a Catalunya i estimular el consum en mesos de baixa ocupació.

Consisteix en un sistema de descomptes del 50% de la teva reserva, fins a un màxim de 150€

Les reserves es poden fer a partir del 28 de febrer i els viatges es podran començar a gaudir a partir de l’1 de març i s’allargaran durant el mes d’abril (excepte Setmana Santa del 9 al 18 d’abril) fins a esgotar pressupost.

Instruccions per gaudir d’aquests descomptes:

REGISTAR-TE. Per aconseguir el bo t’has de registrar telemàticament a la plataforma estalviatge.cat . Hauràs de ser major d’edat i resident a Catalunya. Recorda que és unipersonal i no acumulable als d’altres persones. Un cop descarregat, tens 5 dies per fer la reserva abans que el bo caduqui.

CONTACTAR AMB UNA AGÈNCIA DE VIATGES. Un cop realitzada la inscripció i obtingut el codi promocional, cal formalitzar una reserva en una agència de viatges adherida a la campanya en el termini màxim de cinc dies naturals. Si vols gaudir d’una escapada a Nou Càmping, hauràs de contactar i formalitzar la reserva a través de l’agència OCIPIRINEUS (Telèfòn i correu electrònic de contacte: 717706703/[email protected])

FER LA RESERVA. Per fer servir el bo Estalviatge, has de fer una reserva d’un paquet turístic a Catalunya amb un mínim de dos serveis per gaudir-ne entre l’1 de març i el 29 d’abril del 2022 (excepte del 9 al 18 d’abril).

Categoríes:Blog