Baqueira-Beret-Bonaigua

La temporada d’esquí va començar ahir 27 de novembre amb un total de 15 remuntadors i 34 pistes que sumen 54 km esquiables entre les tres zones de l’estació; Baqueira amb 20 pistes i 7 remuntadors oberts, Beret amb 12 pistes i 5 remuntadors i la zona de Bonaigua amb 3. A partir de la propera setmana, i si les condicions de neu ho permeten, està previst obrir la resta de sectors.

L’estació estrena els nous remuntadors TSD Clòt der Os i del TQ Pla de Beret a la zona de Beret.

Es segueix apostant per la compra de forfaits en línia a través de la recàrrega dels suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET. Com a novetat d’aquesta temporada es podrà comprar a compte uns dies d’esquí i vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan es disposi d’ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d’informació de l’Estació, així com en hotels de la Vall d’Aran i les Valls d’Àneu i altres punts col·laboradors.

S’estrena també una nova App, disponible per a iOS i Android que incopora com a novetat un mapa 3D, la recàrrega ràpida de BaqueiraPASS, l’ski track i la possibilitat de reservar en algun dels restaurants de l’estació.

Port Ainé

El divendres 26 de novembre va obrir l’estació amb una jornada de portes obertes. El domini esquiable s’ha anat ampliant durant el cap de setmana i ja compta amb 15 km esquiables i el 85% dels remuntadors oberts.

Podeu consultar l’estat de pistes actualitzat aquí

Amb l’App Port Ainé podreu consultar la meteo, el plànol de l’estació i saber quines instal·lacions estan obertes.

Espot

L’estació d’Espot ja ha comunicat que obre portes el proper dijous 2 de desembre.

Podreu consultar l’estat actualitzat de pistes aquí.

Amb l’App Espot podreu consultar la meteo, el plànol de l’estació i saber quines instal·lacions estan obertes.

Categoríes:Blog