Un mes en què a les Valls d’Àneu ja hem celebrat diverses festes: la de les llums a la Verge de la Candelaria, la benedicció dels aliments amb Sant Blai, la de les dones amb Santa Àgueda, el desordre del Carnestoltes i la dels enamorats amb Sant Valentí. Són 29 dies aquest any els que ocupen el mes més curt i menys avorrit del calendari, ja que està ple de celebracions tradicionals i festives més diverses.

No obstant això, a NOU CÀMPING tenim una celebració més: el Campionat d’Espanya de Freeski i Snowboard, que tindrà lloc els dies 27 i 28 a l’estació d’esquí de Port Ainé. Si voleu veure els millors freeskiers i snowboarders del nostre país competint, aquesta és una oportunitat única.

A manera d’aperitiu i acabat d’editar, us mostrem el vídeo amb el millor del Freeski World Tour 2016 celebrat a Chamonix. Deixeu que l’adrenalina corri pel vostre cos i doneu-li al Play.

No us perdeu aquesta cita a la neu i acabeu aquest mes de febrer de la manera més trepidant i original amb nosaltres. Com sempre, us estarem esperant amb els braços oberts. Benvinguts a casa vostra!

Categoríes:Blog